21. januar 2007

nyttårsforsett : #6 : new year's resolution

For dette året, 2007, har jeg meldt meg til et par alonger (samarbeidsprosjekter) som sikkert vil utfordre meg og gi meg større ferdigheter innefor søm og strikking.
Teller jeg dager på kalenderen, så er jommen året mer enn 20 dager gammelt! Og alt jeg har startet med så langt, er å følge med på hva de andre deltagerne har gjort.

TAST står for "Take a Stich Tuesday" (ta et sting tirsdag) over i in-a-minute-agos blogg. Jeg snublet over linker hos misa.
"Denne utfordringen er ment å gi folk mot til å ta et (nytt) sting i uka og prøve muligheter stinget gir."
Alt jeg trenger å gjøre, er å ta fram nål og tråd og stoff som passer. Før jeg er kommet så langt at jeg kan viser fram noe selv, så er stingene for uke 1, uke 2 og uke 3 her.

Lue alongen gav oss Gumperina's Black Sea lue for januar.
Skal jeg strikke den uten perler slik som noen deltagere (tone m, heklejenta og siw ) har gjort?
Men så, - er ikke det å strikke med perler utfordringen denne gangen? Bare ser hvor fine luene fra virtuella, silja og vivi har blitt. Jeg antar jeg får rote meg gjennom perleskrinet (har garn og startet opp vrangboden) hvis jeg virkelig vil fullføre utfordringen for meg sjøl.

Sokker2007 har plukket fram et sokkemøsnter fra drops/ garnstudio .
tone m anbefalte mønsteret for et par måneder siden, og da startet jeg på et par, men kom aldri så langt at jeg fullførte sokk nummer to. Kanskje jeg bør ta fatt og fullføre det paret før januar er over?
Når de først er ferdige, slik som disse parene fra marita bk, stillow og mmmarianne, ser de da både gode og varme ut?

tast button luealong :: knapp socks :: sokker 2007

For the year of 2007 I've joined a couple of challenges that I'm sure will improve my sewing skills and my knitting skills.
Now we are more than 20 days into the new year, and all I've done so fare, is looking at what other participants have been doing.

The TAST challenge is for the "Take a Stitch Tuesday" over at in-a-minute-ago's blog. I stumbled across the information when misa wrote about it. "This challenge is a weekly event organised to encourage people to take a stitch and explore its possibilities."
All I have to do is to get out my needle, my threads and my background fabric. Until I've done my best, take a look at what the stitches look like for week 1, week 2 and week 3.

The Hat along in January has Gumperina's Black Sea hat on the list.
Should I choose not to knit with beads as some of the participants (tone m, heklejenta and siw ) has done?
Then again, - is not the knitting with beads the new challenge this time? Look how nice the hats from virtuella, silja and vivi looks when done. I guess I have no choice if I want to challenge myself.

The Sock along 2007 has a sock pattern from Drops/ Garnstudio.
tone m recommended the pattern a few months ago, and I started on a pair of socks back then, but didn't finish the second sock. Maybe I should get on with it?
Once they are off the needles, like the ones from marita bk, stillow and mmmarianne, they do look nice and warm to me.

4 kommentarer:

 1. Du blir ikke arbeidsledig med det første nei :) Om du ikke skulle klare å fullføre alle, så gjør ikke det noe! Det er ikke mengden du lager som er viktigst, men gleden med prosessen underveis, ikke sant :)

  SvarSlett
 2. Anonym2:44 p.m.

  Tror vi er mange som kjenner seg igjen :-). Det er bestandig givende å lese dine betraktninger om "ting og tang". Arbeidsrommet f.eks.- fine tanker. Så likte jeg 15-minuttersopplegget. Sette klokka på 15min, for så å gjøre det som er planlagt. Dytt for å komme igang det!! Klem Grete

  SvarSlett
 3. Anonym5:14 p.m.

  Forsetter - ser jeg på som en rettledning, men akk så lett å bryte. Cluet er å gjøre hvertfall en kjedelig ting først og så belønne seg selv med å gjøre noe som er gøy!
  Strikk litt på sokk nr. 2 og belønn deg selv etterpå :o)

  SvarSlett
 4. Er bare innom for å se hvordan det står til, og minne på at i morra er TEMA : hjerter! Lykke til!

  SvarSlett