8. september 2007

å lage :: to make

Uniform studios :: the act of making
"The act of making, as a verb, is hidden. Once something is made, the focus is on the object. Yet in an auction like One in Ten the engagement and force of 30 people coming together to make seems just as important if not more so than the things that are the result."

På norsk kan det vel sies sånn:
" Prosessen med å lage, det verbet står for, er skjult. Så fort noe er laget, settes fokus på produktet. Allikevel virker det som at i en auksjon sånn som One in Ten, er det selve engasjemanget og kraften i at 30 folk er sammen om å lage ting som er viktig, om ikke viktigere, enn det som blir laget."

Akkurat slik føler jeg det nå om dagen da flere og flere bilder av bidrag til OktoberRosas auksjon kommer inn i min mailboks.
Her er vi sammen, flere enn 40 personer, om å lage ting.
Vi engasjerer oss med tanker, materialer og hender for en sak som har blitt viktig for oss.

Det ligger kraft i dette engasjemanget.
Jeg føler det hver dag jeg åpner en mail med bilder av et nytt bidrag.

På torsdag stod det en artikkel i Byavisa, Tønsberg, om OktoberRosa.
Jenter, jeg er stolte av oss!

~ Merete

1 kommentar:

  1. Det er også noe som heter at veien blir til mens du går. Veien kan ses på som en drøm, når du har nådd målet er det tid for nye drømmer og nye mål.

    Høstens mål er et godt resultat for OktoberRosa. Drømmen er at flere pupper blir sjekket, som igjen gir det målet vi alle drømmer om. Bedre forskningsresultateter og tryggere damer.

    SvarSlett