20. januar 2008

bademorgen :: bathroom morning

Husker du hvordan det så ut, det gamle baderommet i leiligheten min?

Nå er jeg (vi, - Mannen har gjort det meste av grovarbeidet og jeg kan ikke få  fullrost takket han nok!) snart klar med baderommet. Fortsatt mangler speilet over vasken. Den gamle speilplate var akkurat 10 cm for kort og kappet hodet av de fleste staute karer. På ønskelista står et nytt dosete, men det trenger jeg jo ikke legge ut om her...

new bathroom :: 365-20 :: nytt bad

Leverandører har for det meste vært Byggmakker, Maxbo og Ikea.
Vasken med kran derimot, var rådyr og ble funnet hos en rørlegger her i Tønsberg. Ikeavasken jeg ønsket meg (og kjøpte) kan kun brukes med Ikeas spesiladesignet blandebatteri. Kjørte rundt med uåpnet eske med vask bak i bilen i to måneder på jakt etter annet blandebatteri.
Tragisk, - og Ikeavasken ble derfor returnert.

Må bare si at det er en veldig god start på dagen å gå på badet for tiden, forstå det den som kan: God morgen!
~merete

new bathroom minus mirror :: nytt baderom uten speilet

Our new bathroom is (almost) done, and is such a joy to walk into each morning. Take a look at the old one and see for yourself.
Still missing the mirror above the sink, but any day now.

Good morning to everyone!

7 kommentarer:

 1. Jeg forstår! Badet er det første rommet man entrer om morgenen. Det skal være koselig der og passe varmt. Jeg drømmer også om nytt bad. Vi sparer og planlegger og kanskje til sommeren at vi setter i gang...*drømmer videre*
  God morgen!

  SvarSlett
 2. Griselekkert!
  Bedre utnyttelse av plassen skal du lete lenge etter. Du har gjort en kjempejobb med planleggingen.
  ...og den vasken! Det lyser design lang vei. Akkurat passe for en designer som deg ;-)

  SvarSlett
 3. Det ble kjempefint! Så flott vask! og så lurt med plate bak vaskemaskinen.

  SvarSlett
 4. Åhh så lekkert bad. Og så smart innredet! Mitt likner veldig på ditt gamle :p

  SvarSlett
 5. Ja, eg minnest det gamle badet ditt, eg minnest at det såg då fint ut det. MEN no når eg ser DETTE!! Ja så er det jo langt lekrare.
  GRATTIS!! Eg er ørlite misunneleg.

  SvarSlett
 6. Marita, - der jeg sparte penger, var på innreding (Ikea-skap), dusj og vask m batteri til nedsatte priser, og fliser på gulv som ikke kostet "skjorta", men var av de rimlige pene. Verdt å se seg om og sjekke tilbuder i god til før opp-pussingen ;-)
  Kari og Strikkelise, - takk! Føler at det smarteste var å droppe skap under vasken slik at gulvet (og synsintrykket) ble som i en lang smal gang. Og speil rundt vasken som "dobler" romstørrelsen. Må tilstå at det var milimeterberegning noen steder.
  Liv, - veggen kom som en ide om å skille "vaskerom" fra "badet". Og så skjuler den jo den nitriste baksia på maskinen.
  Tone, - bildet "lyver" en del: Det er meklers bilde og med det lyset ser en ikke misfargingen i belegget på gulvet, glipene i tapeten og slitasjen rundt vasken. Ei heller var det bilde mot det nitriste dusjbatteriet og forhenget... Men nå er det bra!

  SvarSlett
 7. Wonderful. I do like that sink!

  SvarSlett