16. januar 2008

takk :: thank you

Igjen går en slik hyggelig utmerkelse rundt i bloggverden.

Den store takken inneholder manger tanker. Når jeg først strør mine tanker og ideer ut i bloggerverden, så er det velig, veldig hyggelig å høre at dere finner litt matnyttig til bruk i hodet og mellom hendene.

Innimellom tenker jeg at jeg skal sette på bremsen og ta for meg det jeg holder på mellom hendene. Sånn som synålen og stoffet og strikkepinnene og perleboksen. Men så dukker disse andre innspillene opp og så vil jeg så gjerne dele.
Takk til deg som følger meg på veien, godt å ha deg med, - og spesielt går tanken i dag til Marita, Sølvi, Lise, Torunn og Anni.

Maritas blogg besøkte jeg flittig før jul, - hun hadde en desemberkalender med lukeåpning hver dag med masser av ideer og til inspirasjonen i en travel tid. (Må tilstå at de fleste ideene er lagret på hjerneharddisken.)
Rett før jul kom hun med noen innspill på hobbyboden som resulterte i at mange kreative damer trår til og deler broderimønster med oss alle. Takk skal du ha for at du var der akkurat da!

Sølvi er en gammel kjenning fra quiltemiljøet på nettet, og jeg storkoste meg da hun "åpnet" blogg. En meget dyktig lappedame, effektiv og kreativ, og en av mine store støttespillere de gangen jeg tenker at i år blir det ikke en gåtequilt før jul, nei... Men så vet jeg at finnes det bare en der ute som gleder seg like mye over gåtesøm som meg, så kan jeg ikke helt la det være.
Takk, Sølvi, for alle oppmuntrende kommentarer og gledelige innspill i løpet av årene som har vært!

Lise har snublet inn i mitt bloggerliv sånn ganske nylig. Den kreative damen setter tankene i sving og skaperlysten blir påtrengende.

Anni er et rimlig nytt bekjentskap for meg, vi har først "truffet" hverandre rett før jul da broderitankene kom fram og den kreative damen meldte sin interesse.

Torunn er også ganske ny i min bloggerverden, og et veldig koselig bekjentskap, hun også. Jeg har fått flere sømmelige inspirasjoner fra besøkene mine hos henne. Litt stikk og litt annet frister også.

awardbutton

Hvilke andre blogger gleder jeg meg over når de oppdaterer?

Emily :: Ravenhill er et ganske så nytt bekjentskap. Kreativ dame, dyktig på gjenbruk og flink til å ta med barna sine inn i de kreative eventyrene.

Sigrun er i gang med sy og å redusere antall uferdige (halvferdige) prosjekter. Nesten daglig får jeg innblikk i syromsaktiviteten hennes.

9na skriver lett og ledig om slikt og sånt, og når et hobbyprosjekt fanger interessen, da går det unna i svingene.

Beate, søstra mi, har fått seg blogg. Når det dukker opp vise innlegg og nydelige naturbilder der, gleder jeg med stort.

En liten tilføyelse, - for disse to bloggeren er ikke så ofte som før, men når de oppdaterer, så fryder jeg meg og enda et solstreif har kommet inn i min bloggerverden.
Ta en tur over til Strikkelise :: The nerd and the needles og Magfly.

Jeg har enda et par blogger jeg gleder meg over, men som jeg har nevnt mang en gang før, og dere vet godt hvem dere er!
Så derfor avslutter jeg dette innlegget og tar en runde rundt og hilser på i dag også.

4 kommentarer:

 1. Takk i like måte!
  Din blogg setter en spiss på hverdagen.
  Bloggen for det du skriver og for linkene du gir med på kjøpet. Det ligger mye jobb i det å legge ved linker, og jeg tror ikke jeg er alene om å hoppe over den delen for ofte.
  Keep up the good work!

  SvarSlett
 2. Tuuusen takk for hyggelig utmerkelse og hyggelig karakteristikk av min blogg!!! Jeg leser og koser meg her på din blogg, jeg også...!

  SvarSlett
 3. Tusen takk Merete. Jeg returnerer den til deg. Både du og det du formidler igjennom bloggen din er en vitamin innsprøytning i hverdagen min, TUSEN TAKK for at jeg får være vennen din.

  SvarSlett
 4. Bukker og takker så meget, er glad for at modtage awarden retur.

  SvarSlett