3. februar 2008

radio

radio

Her står radioen ofte på.
P4 står ofte på, - vi tar denn inn på 106 komma kvart strek. Musikken sklir inn i øret og ut igjen. Moregenen bringer folk inn i stua. Nyhetene kommer jevnlig. I blandt et gullkorn eller to av et program.

red radio :: 365sp-33 :: rød radio

Sønnen trives bedre med P3 og skrur kanalvelgeren mot venstre. Kompani Knutsen etter skoletid, og så er det (mors) favoritt/en, Osenbanden, som kommer ut av radioen.

Hva hører du på, da? Noen podcasters å anbefale?
Ha en flott søndag!

~merete

The radio is an important tool of everyday's life.
I get to choose the station during the day. The son when he's home after school. The links above will take you to some of our programs.

What do you listen to during the day? Podcasts would be great, too.

4 kommentarer:

 1. Høres ut som du har noen herlige dager. Silja har en flott bloggroll-liste med podcaster. Den jeg hører mest på for tiden er Betty in the sky with suitcase. http://betty.libsyn.com/ Har ingenting med håndarbeid å gjøre, men er noe underholdende.

  SvarSlett
 2. Podcaster til anbefaling: NRKs Herreavdelingen, "Lets Knit2gether"-en videopodcast som finnes på iTunes, Socks in the City (om sokkestrikking) samt KnitTherapy- disse hører jeg på! NRK P2s Morgenkåseri er også en favoritt. Du finner alle sammen på iTunes =)

  SvarSlett
 3. Min favoritt er "Herreavdelingen" på tirsdag kveld på P1.

  SvarSlett
 4. Her er det P4 i bilen. Da synger jeg med, hvis ikke vær og føreforhold tilsier max konsentrasjon. Ellers nyter jeg den stillheten jeg kan få innimellom.

  SvarSlett