14. mars 2008

påske :: easter

Ser ut for meg som om det har vært stilt på bloggen min siste ukene. Jeg surrer visst litt med mitt (og andres) for tiden. Er årsmøte og utstilling, må vite! Første helgen i april nærmer seg med stormskritt for enkelte, påskedager eller ei.

work :: jobb rose garden :: rosehagen 

Er på en kort visitt på påskefjellet med mor og far, - de er vel innstallert nå med måkte traseer til det mest nødvendigste, vann på kannene og mer ved tilgjengelig i fjøset. easter love :: påskesyssler

Her er internettkoblinga noe utstabile denne morningen og bare gratis før sju, så jeg er tidlig på nett for å sjekke tog- og buss-tider hjemover.

0g for tiden som er tilbake på pc-strøm og tilkobling, benytte jeg anledninga til å si "God påske!" til dere som titter innom til tider.

ps. Vil du se mitt påskefjell fra det vakreste, så stikk over til søsteren og nyt.

8 kommentarer:

  1. Jeg stikker innom for å ønske deg en god påske, jeg... Vi skal være mere eller mindre hjemme, litt på hytta kanskje, men jeg kommer sikkert til å blogge litt etterhvert. Nå er huset her vasket (litt av det i hvertfall) og jeg har plukket fram det lille jeg har av påskepynt, det meste er på hytta faktisk. Men en gul log cabin duk ligger på bordet og jeg har erklært påske for åpnet..

    SvarSlett
  2. Heisann, søs. Moro at du kan blogge fra hytta på fjellet, så kan jeg kikke innom selv om du ikke er "hjemme". Store, men gode, kontraster i bildet ditt: Hypermoderne teknikk (pc) mot trauste tømmervegger og stearinlys på gammelt trebord.Gammel tid møter ny tid. Takk for at du viser til bloggen min :-)Stor påskeklem fra meg til deg.

    SvarSlett
  3. Høres travelt ut hos deg. Ønsker deg en riktig god påske!

    SvarSlett
  4. Har bemærket stilheden hos dig men sådan er det jo nogen gange. vil lige ønske dig en rigtig god påske.

    SvarSlett
  5. Nå har jeg kost meg lenge her inne. Tatt meg god tid med å lese. Godt å være her:-) Ønsker deg ei god påske! Klem Grete

    SvarSlett
  6. Heisann. Bare innom i døren for å ønske deg en flott Påske.
    Kos deg :D

    SvarSlett
  7. Ønsker deg og dine en riktig fin påske, Merethe!
    Påskeklem fra meg

    SvarSlett
  8. Tusen takk for hyggelige påskekommentarer,- det ble en fin påske og nå er hverdagen her: Ha en god marsuke, dere!

    SvarSlett