29. desember 2008

året i bilder :: this year in pictures

Jeg meldte meg til project365 i fjor på denne tiden, – ei flickrgruppe.

Ta et bilde hver dag, legg det ut på flickr og til gruppa.

Jeg fikset det en stund. Å legge dem ut på gruppa, mener jeg.
Men så kom det dager da bilder ble værende på kameraet eller lå på pcen for redigering. Og da mistet jeg litt oversikten. I februar kan jeg ikke gjøre en dag eller to, i mars er det 6-7 dager. Påsken + andre aktiviteter førte, merkelig nok, til mindre fotografering enn jeg så for meg. Var det så mange andre som tok bilder da? Hadde jeg for mye annet i hodet og hender, tro?

Jeg stakk fingeren i jorden og gjorde opp status. La et selvportrett hver dag til side, – det fikk bli ett når det ble. Planla litt mer og ble nøyere på å ha kamera innen rekkevidde.

Utfordringer som tisdagstema, nordiske føtter, fotosafari med petunia og 7days ved siden av project365 har hjulpet meg mye, – både med motivvalg og motivasjon.

Kanskje blir det 365 for 2009 også, – kanskje.
Hvis det passer meg og ordet mitt.

Stolt gir jeg dere mitt 2008 , – minus litt:

årskavalkade

* bagatell :: 365 days
* 365days knitterly & crafty :: selvportrett strikkere & hobby
* 365 days :: selvportretter daglig
* crafting 365 :: et kreativ-i-arbeid hver dag
* j0alou :: 366

10 kommentarer:

 1. Du verden for en jobb! At du orker! Men det var jo artig å SE, da ;-)

  SvarSlett
 2. Herlig med så mange bilder, men tror ikke jeg går på den, jeg tar litt nå og da...herlig med bilder... ha en fortsatt fin nyttårs helg vi skrives vel i 2009 ... ha det fint med dine...

  SvarSlett
 3. Et år kan føles lik et annet - før du ser bildene.

  Tusen takk for turen!
  Inklusive turen i februar :-)

  SvarSlett
 4. Kjempejobb, det må jeg virkelig si.....Jeg har faktisk tenkt tanken selv, at jeg skulle tatt et bilde hver dag,men tror at jeg bare må stikke fingeren i jorda og innse at det kommer jeg ikke til å få til......Måp kanskje legge meg på en dag i uken, eller en gang i uken ;-}Uansett,knalltøft å se denne collagen din. Du har en herlig blogg, jeg bøyer meg i støvet(huff så masse hybelkaniner det var her da.......)

  SvarSlett
 5. Det var litt av en årskavalkade, Merethe. Du må ha jobbet litt med den der. Men så mange flotte bilder, det var gøy å se på dem.
  Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 6. Spennende blogger du har! Annerledes, på en måte. Jeg må si jeg blir full av forventning når jeg ser mer...og mer... uten at du skal føle noe slags press, altså! Andre tanker. Hvorfor? Hva nå? Jeg kommer igjen!

  SvarSlett
 7. Å kor artig ;)

  Korleis klarer du å lage slikt da ?

  ellers takker eg for mange koselige ord på bloggen min - og det er JO så lett å gå ut på tur når sola lyser opp på ein himmelblå himmel.
  ikkje så lett med vind, regn og styggever.
  savner noen som kan vere med - alitt kjedelig å alltid, iallefall nesten gå aleine

  Fortsatt go romjulsdager
  smil fra monika

  SvarSlett
 8. Jøje meg! Der var det litt av hvert!!
  Det er utrolig hvor mange bilder det blir av det bare man knipser sånn av og til også! Ofte tar man en del bilder av motivet for å være sikker på å få et man kan bruke og så blir alle de uskarpe liggende i mappen også. Et nyttårsforsett for meg må være å være flinkere til å slette ubrukelige bilder.
  Kjekt at fotosafari kan være til inspirasjon. Jeg skal prøve å dra i gang litt flere "felles" safarier på nyåret. Komme med litt oppgaver kanskje. Noe jeg brenner for, men ikke arrester meg hvis det ikke blir til. Du vet dette med tiden;)
  Jeg takker for dette året og ser frem til en nytt år sammen her i bloggverden:) Vi har det nå koselig, har vi ikke?
  :)

  SvarSlett
 9. Hei, hei Merete! Takk for en koselig hilsen i bloggen min. Tar du en titt til så ser du det ligger en Award til deg der. Skal si du har hatt mye flott på pinnene i år. Sitter her og beundrer deg. Ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År!
  Klem fra Åse

  SvarSlett
 10. Imponerande år det der. Eg kjenner att mykje inspirasjon :-)

  Godt nyttår!

  SvarSlett