19. april 2009

topp-post :: sticky bloggpost

Anne skrev:

"Har nå trålet nettet for å finne ut hvordan en får en post til alltid å ligge først i bloggen??? finner ikke ut noen ting jeg..., har du noen tips Merete??"

Joda, joda, jeg har flere småtips oppe i ermet, - fra da det var "kun" mulig å forhåndsdatere innlegget til en gang langt inn i framtiden (og huske at framtiden kan komme fort!) til å fikle i html-koden (som i fjor i bloggfikleserien) til nå, da bloggspot tillater oss å legge til + dra og flytte rundt på elementer som vi vil i malen.

Jeg tipset Anne om denne siden (google-automatisert norskoversettelse).
I dag kan det gjøres enklere enn i går, med andre ord.

I bloggfikleserien fra i fjor la jeg en "topp-post" rett under banner-elementet ("Header"), - da sprer elementet seg over hele bloggvidden, over sidemenyen også.

2 kommentarer:

  1. Hei. Stilig blogg :) Deg må jeg legge til hos meg og stikke innom senrer og sjekke mer :)

    Har du en html kode for å få nyeste kommentarer i sidefeltet? Uten at det foranrer så alt for mye på resten av bloggen... :)

    Klem

    SvarSlett
  2. Hei og herlighet for en fin blogg;) Og ikke minst gode råd om bloggdesign. Jeg driver å prøver meg frem og kom over siden din etter å ha vært innom moseplassen og blomsterpiken;) Håper det er ok at jeg linker deg slik at jeg kan finne tilbake til deg;) Takk for titten ;)

    SvarSlett