22. november 2009

julemysterium #3 :: christmas mystery

Nå er jo siste del av julegåten avslørt, den som ligger ute hos Barbara :: quilt design. Jeg har hatt stor glede av å planlegge, småsy, jobbe med Sigrun og mor som testsyere, og nå til slutt se alle de fine gåteresultatene som dukker opp.

Her er mors gåteløper før hun fikk på det gule i midten på "rosen".

chirstmas mystery :: mors julegåte

Kanskje du lurer på hvorfor jeg har testsyere på gåtesømmen? Vel, det begynte vel at min mor reiste utenlands fast i november og ikke var hjemme da den kom på nett. Hun bad så pent en gang og gav så kontruktiv tilbakemeldinger (= rettelse på feilmål og sånt) at vi fortsatt samarbeidet. Sigrun kom med da jeg etterlyst litt mer testsøm og ikke hadde tenkt å avsløre hele løpet (tror jeg det var?), men fikk medlinger om at sånt var dårlig gjort.

Nå har disse to damene vært trofaste pådrivere og samarbeidspartnere mang en høst, og jeg er stolt av å inkludere dem på "team julegåte" med meg.

Her kommer linkemannen for dere som blogger og har lyst til å vise fram julegåteresultater for i år. Fint om du kommenterer også.

2 kommentarer:

 1. Sååå Lekkert!! Jeg vil jeg vil jeg vil også sy denne... Selv om ALT taler i mot, Jeg har det for dagen omvendt av tilstanden på månen...
  Men jeg likte den, likte den- veldig godt!!
  klem og veldig rosende hilsen fra meg

  SvarSlett
 2. Prøvde å linke meg opp mot Mr Linky, men i dag fekk eg det ikkje til..... I alle fall, eg har fullført gåta også i år! Godt fornøgd med resultatet :) Tusen takk for at du lagar til dette kvart år. Kjempegøy med gåtesying.

  SvarSlett