12. desember 2009

noter {13} note and notes

Er du av den som noterer her og der? Jeg er av dem. Smålapper, halve ark, i de små notisbøkene og i de større journal-bøkene: Mye notater og småord kan bli til noe stort en gang. Kanskje. Uansett, det jeg noterer samler tankene og gjør at jeg kan hente fram innholdet senere.

I disse dager blir mye notert i forbindelse med listeskriving, - juleforberedelser gjør sånn med meg.

# 12 :: notes :: noter

I mange, mange år spilte datteren i korps. Noter ble flittig lest. Enda flittigere på notelesing når valg ble tatt etter endt videregående. Fortsatt leses noter av den dama, og på denne siden av jul går tanker til førjulskonserter og julekvelders kirkekonserter: Det er noe eget med blank messing i skinnet fra stearinlys.

Norge har fostret mang en "stor" musiker, dyktige folk som er også kjent utenfor landets grenser. Nå har Bergens offentlige bibliotek åpnet for sine bilder på flickr. Først la de ut bilder av Edward Grieg og Ole Bull, men nå er samlngen deres offentlig og åpen for alle. Det betyr at de kan brukes uten restriksjoner. Hurra!

# 12 :: notes :: noter

Sånn er det vel med oss mennesker også, - er du hund eller katt?

Nå er vi akkurat halvveis mot julaften i desember: Hurra for alle som har blogget og tellet ned!

* julemusikk-videoer i sidemenyen ::  9na's julekalender 2009
* godbiten over alle :: muffinmamma - jorid
* være der - blå kors barnevenn :: HeidiDeAnna

:: noter deg flere desemberbloggere, - hurra!

3 kommentarer:

  1. Notater er sterkt undervurdert... kjenner meg jo veldig igjen i dette! :)

    SvarSlett
  2. Det er det som er så fasinerende med språk, særlig norsk, at et ord betyr mange ting, for eksempel noter... unoter, musikknoter, notater, osv... Jeg er også glad i ord og jeg er særlig glad i ordspill...

    SvarSlett
  3. Innlegget mitt om noter, eller notater, notér om du vil, kom en dag på etterskudd. Men du kjenner jo til hvor glad i og avhengig jeg er av lister. Her er det heller ikke mye pynta, men stemningen er der.

    SvarSlett