11. februar 2010

på hotel :: at a hotel

Gratis opphold på lokalt hotell eller til Kongsberg?

tonsberg :: view

Vi valgte å gå for det lokale, - nye Klubben hotell.

Mest nytt vil jeg si det var i første og andre, for der kommer man inn, der er bar og spisested, og i andre er frokost + lunsj og konferansefasiliteter.
Så lekkert ut, men uten gardiner/ tekstiler i "Fryd", var det jaggu vanskelig å få hørt hva sidemannen sa. Kanskje de ikke tror at folk går ut for å spise + snakke sammen? Bare spise? Kanskje hensikten er at folk skal spise fort og komme seg ut (for at de skal få inn nye kunder)?

Vi som pakker opp bærbare på rommet, får et lite problem når de ikke har mer enn en nettkobiling (veggfast) på rommet. Rart hva vi liker å få av service, - ikke bare ønsker vi oss fri internett-tilgang, men vi vil ha mulighet til å bruke flere maskiner og sitte hvor vi vil. Jeg forundres over meg selv og mine og ikke mine. Tiden er i endring. (Nå skal sies at rommet var avgjørende, og på et kjapt spørsmål i resepsjonen, kom tilbudet om bytte av rom sporenstreks! Og det til en gratispasjasjer, - hurra!)

Quality Hotel Klubben

Områder + finne fram :: ryddig+ stort + greit
Service fra personalet :: hyggelig + bra
Rom :: rent + pent + stort
Sov + senger :: bråkete vifteannlegg ble skrudd av på natten + ok senger
Mat :: pent lagt opp + smakte bra

minusser :: servitør i resturant "Fryd" fulgte ikke opp allergi-informasjonen og gjorde gjest usikker på maten + mye støyende lyd i restureanten
plusser :: rask reaksjon i resepsjon + store rom + personalet ved frokosten kom med ekstraservice ved allergi-informasjon

Hurra for gratis-reklame-stunt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar