8. april 2010

stoff & stil :: fabric store

En nødvendig tur til Drammen og butikken "stoff & Stil". Har man falt for et produkt, så går man dit man får tak i det. Jeg var på jakt etter et bakstykke til en quilt (igjen).

fabricstore :: stoff & stil #4

Jeg skal fortelle at jeg fant det jeg søkte, stod i lang kø, og kjøpte bare gidelåser i tillegg. Erfaringen sier at det kanskje er litt lurt å vite hva man kjøper stoffer til før en drar fram ene lekre stoffrullen etter den andre?

Disse myke rosa-røde ropte at de ville bli til småjakker og skjørt størrelse 4  og 6 år. Kanskje en vårlig  gul bukse med lilla elefanter?

fabricstore :: stoff & stil #1 365-99 :: fabricstore :: stoff & stil #3

Sjøl kunne jeg fort se meg selv i lilla tights og storblomstret lang tunika-kjole-overdel.

Men hjemme har jeg en del flotte stoffbiter fra i fjor våres som fortsatt hvisker om usydde drømmer og visjoner. Jeg vil, jeg vil, men det er ikke alltid jeg får til. Motet svikter, tiden går og i hylla ligger mang en flott stoffbit.

I det minste fikk jeg med meg drømmene i bildeformat, - og veien inn til Drammen er jo ikke så lang.

fabricstore :: stoff & stil #2

Søster jaktet på de blå denne gangen også. Og katter.

Sist jeg så henne før kassa, var det kommet drager med i kolleksjonen også. Mon tro hva slags planer hun har for dem? Jeg er sikker på at hun får sydd seg i mål, nemlig.

5 kommentarer:

 1. Jeg var innom der på torsdag litt utpå dagen. Mye folk og lang klippekø. Neste gang er jeg på trappa kl. 9 når de åpner. Mye fint å ønske seg i hyllene der ja, men som du sier, man må vite og være bestemt på hva man skal ha først!

  SvarSlett
 2. Jeg var der også nylig, måtte kjøpe gardinstoff til eldstejenta. Mange flotte stoffer, men jeg kjenner mine begrensninger. Som deg har kjeg mange drømmer og nokså lite å vise til når det gjelder hjemmesydde klær. Men et skjør har det faktisk blitt i det siste, og en strikket bolero også! Hvis du vil se kan du finne mer på min nye hemmelige blogg!

  Lenge siden vi har tastet nå, forresten, jeg håper alt står bra til med deg:)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Mye tull med html her. Prøv denne adressen hvis du er interessert: http://ingwii.typepad.com/

  SvarSlett
 5. Mm, kjekt med alle de flotte stoffene rundt om i hylene ja. Det er fort gjordt å tenke at det skulle jeg prøvd meg på, og det også...og slik fortsetter det.
  Vel hjemme blir stoffer og stash lagt fint i hyler og kasser for at de skal brukes - en dag men ikke den dagen :)

  SvarSlett