14. mai 2010

5 på fredag :: #3 :: friday's finds

På hjemveien i går kastet solen lange skygger. Skulle jeg stoppe bilen og knipse synsintrykkene? 
I dag kan jeg angre, for himmelen er grå og ingen vet om lav sol og lange ettermiddagsskygger kommer tilbake.

early morning :: tidlig morgen pc023

1. Helgas utfordring fra digital photography school/ darren rowse, er skygger :: shadows. Neste gang stopper jeg bilen, for her var mye spennende skygge-inspirasjon. 2. Sølvi og datteren laget et teppe sammen til minstejentas konfirmasjon, med broderte motiver. Mye arbeid, men virkelig flott. 3. Fellestepper er en artig quiltetradisjon. Rødt, sort og hvitt gjorde seg veldig godt i denne gaven: sue bleiweiss. 4. Om jeg ikke hadde satt fokus på barneklær og blått teppe, så hadde jeg garantert latt meg friste av enkle, men spreke putetrekk.  En god ide for gave-esken eller som lotterigevinst?

5. 21 kjoler på 21 dager høres veldig abisiøst ut, men damen er i gang. halvveis inn i prosjektet innrømmer hun at det ikke bare har vært lett: Å sy kjoler handler om teknikk og nøyaktighet og ikke minst: Tid. Inspirerende, - og ikke minst imponerende!

* insp: friday finds :: make & take
takker for idè om hvordan link-love kan gies videre på en billedlig måte

1 kommentar:

  1. Så spennende med 21 kjoler på 21 dager, det virker nærmest halsbrekkende! Jeg er mer på 21 dager pr kjole - minst:) Morsomt å lese, takk for mange gode tips!

    SvarSlett