30. november 2010

juleønsker :: whishes

Det er lov å ønske seg litt (u-) nødvendige ting nå rett før jul, ikke sant?

Spesielt når 1-tall-tasten på telefonen streiker. Må være alle punktummene og smileansiktene som sendes via SMS. Telefoner som bestemmer selv og ikke lar seg trykke inn på de rette steder, er vriene i det daglige. Godt at en har telefonliste så en slipper å taste feil telefonnummer hele tiden. Eller rett og slett må slutte å ringe til alle numre med 1-tall i seg.

Det finnes ogsså mange unyttige nyttige småprogrammer, eller apps, som en fotograferende blogger-quilter trenger. Se bare her:

Og den er gratis, – hurra.

ps. Skulle vel bare mangle, for telefonen er jo ikke akkurat gratis.

5 kommentarer:

 1. Anonym5:50 p.m.

  Hei.Det er låv å ønske.Vanskelig å ringe uten 1.Håper ønske ditt går i oppfylse.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 2. Fjortisen her ønsker seg også den der. Berre den der - og det har vart lenge. No sikrar ho med litt anna også, berre slik i tilfelle -.
  Eg ønsker meg makroobjektiv og overlockmaskin, for det er jo lov å ønske seg -.

  SvarSlett
 3. åååh jeg har den. Måtte bare. Helt ok abb. med Netcom!!
  Den er verd hver krone!! Ønske ønske!!

  SvarSlett
 4. Hei!! Jeg ble så glad da jeg fikk medlemsbladet i posten, men har ikke hatt tid til å fordype meg ennå!! Jeg har et par quilte apper på men telefon og de er riktig festlige å glo på hvis de ikke er noe annet å foreta seg..... men det er det som regel!! Jeg laget trearmede lys, og du bemerket bivoks. Det hadde jeg helt glemt inntil du spurte..... Lysene ble helt hvite. De vi laget for noen år siden var gulere og duftet bivoks.... Sånn kan det gå i farten..... AnneK:-)

  SvarSlett
 5. DENNE ønsker jeg meg også, Merete, skjønner deg godt. Min mobil har også noen "skavanker" som gjør at jeg er på nippet. Får den for 1500 kr med abonnement så det blir 1000 kr mnd, men da kan du ringe og sende sms så mye du vil. Jeg er i tenkeboksen og ble enda mer "motivert" av å lese dette. Og i så fall blir det min første apple-dings, og en gang må være den første, ikke sant.) ?

  SvarSlett