18. desember 2010

kort { 18 } cards

Inspirasjonen kom med hjertehekle-oppskriften. Akkurat passe håndarbeid når det skjer litt annet og en trenger noe enkelt å ha mellom fingrene.

hearts :: hjerter

Noen vil kanskje si at det tok litt av?

Jeg setter utrolig stor pris på julekort-tradisjonen. Det er noe eget å få hyggelige hilsner i postkassen og ikke bare masse glorete julereklame og en og annen regning.

#18 :: card & short :: kort

Jeg kunne kanskje gjort mer utav hjertekortet, men sier meg fornøyd med denne varianten.

Her er det god plass til en personlig hilsen også.

x-mas card :: #2 :: julekort

Fristelsen var stor, men jeg bestemte meg for å bestille bare bilder til årets "familie" julekort. Mannen har vært på mange flotte turer med nytt kamera, så valget var enkelt når ungdommen nekter å være linslus, - den tiden med blide barnefjes ser ut for å være forbi.

x-mas card :: #1 :: julekort

Dagens reklame: Fotografiet bestilte jeg via fotoknutsens opplastingstjeneste, og siden tiden gikk litt fra meg, benyttet jeg meg av deres ekpress-tilbud der man kan bestille på nett og hente ut bilder etter 2 timer.
Jeg leverte før åpningstid, og knapt et kvarter etter åpningstiden tikket det inn melding om at jeg kunne hente dem. Det var vel service?

De gjør det samme for enkle julekort/ takkekort, så du rekker det fortsatt (om du har en fotoknutsen i nærheten og vil plassere frimerker + mottakers adresse på konvolutten).
Tror det kan være aktuelt i annen presset situasjon også.

Jeg skal tilstå at jeg også prøvet meg på japan foto, men der ble det aldri noe orden på stedet jeg skulle legge i bestilling (og derfor ingen reklamelink). Kanskje det var mye trafikk når rett flr jul?

Når jeg ser hva som kommer ned i vår postkasse av fotojulekort, så angrer jeg nesten litt på at jeg ikke gjorde fotokortet ferdig med hilsen og underskrift der og da. På disse halvveis hjemmelagde må vi jo både skrive en julehilsen + lime fotoet til selve kortet.

Nuvel, julekort er hyggelig uansett hvordan de ser ut, - i hvertfall når de har en kort, hyggelig hilsen på.

december :: #18 :: desember

Dagen blir ikke grå når vi finner gode julehilsner i postkassen.

Dagen blir fin når den blir fyllt med fargerike inntrykk.

ribbons :: fargerike bånd #1

ribbons :: fargerike bånd #2

* dagens musikk :: one wish - steve oliver/ first view

* konvolutten for 17. desember ser det ut for som om randomizeren mener jeg skal sende til new dawn, så da er jo det greit.

:: flere desemberbloggere

9 kommentarer:

 1. Åh jeg vil hekle!!! Men husker ikke hvordan jeg gjør det. Men jeg kan jo bare finne noe på youtube.. men jeg har ikke heklenål.. jaja. Senere.

  SvarSlett
 2. JIPPI jeg ble trukket ut, blir glad som en unge jeg :-)))))
  Flotte hjerter du har heklet, jeg liker godt å hekle selv, så kanskje jeg kan ordne meg noen julehjerter.

  SvarSlett
 3. Det var noen flotte kort. Likte veldig godt det med heklet hjerte. Super ide, takk for den.

  SvarSlett
 4. Jeg datt av......Det ble for mye!! Skal prøve å komme meg på igjen!! AnneK:-)

  SvarSlett
 5. Kjempe fine hjerter. Synd eg ikke kan hekle:-) Godt å høre att det ikke erbare meg som er treig med kortene, har sittet i flere timer i dag og laget 8 julekort. Mangler i hvertfall 10, kanskje eg klarer de i morgen. Ha en fortsatt fin adventstid.

  SvarSlett
 6. Flotte julekort!
  Ja, det er en fin tradisjon å holde på...sende julekort i posten. Før lagde vi alltid fotokort med bilde av ungen, men det ble det slutt på da hun nedla fotoforbud av seg selv for noen år siden...
  Kanskje burde vi være flinkere til å sende kort ellers i året også.
  Ha en deilig dag!

  SvarSlett
 7. Innrømmer gjerne at eit julekort med lite personleg bilde frå nemnde firma - med ferdiglaga GOD JUL GODT NYTTAR OG MED HILSEN FRA "HAN OG HENNE" i posten før helga, fekk meg til å tenke kvifor brys seg...

  A4arket på vanleg skrivepapir frå ei venninne -med mange ulike bilde av ulike stadar ho har vore siste år betyr svært mykje meir og ei handskriven kort helsing!!!

  Syntest "grein med hjarte" var vakkert i si enkelheit og kystbildet har ein lyst å gå inn i!

  Elles er det viktigaste at vi rekk det som er hyggeleg og fint for oss og våre næraste!

  SvarSlett
 8. Anonym3:37 p.m.

  Hei.Kjempe fint.Ønsker deg og dine en riktig God Jul.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 9. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke ser ditt innlegg om 19 desember, men jeg har nå laget mitt innlegg. Rare greier den data'n! Kanskje det er nissen som spiller meg et puss?

  SvarSlett