3. april 2011

himmelsk søndag :: sunday’s sky

Dagen i dag var tåkete.
sunday's sky :: himmelsk søndag

Vi fikk tåken i går ettermiddag, og etter tilbakemeldinger, var det vissnok temmelig tjukk å kjøre i for bilkjørere. I dag er det kanskje lettere for bilkjøreren, men den virker fortsatt “tjukk som fraut” på meg.

Siden jeg mangler noen himmelske søndagsbilder, lager jeg heller en samlepost denne søndagen.

sunday's sky :: himmelsk søndag

{ 26. mars 2011 }

I dag hadde plutselig natten fått en ekstra time, og sola stod opp nærmere sju istedet for seks som i går: Vi er over på sommertid og kveldene byr på mer lys de neste månedene. Det kjennes godt å være over i det lyse halvåret.

{ 20. mars 2011  satt jeg “oppi” søndagshimmelen og leste på en bok på veien hjem fra NQFs årsmøtehelg. }

Sunday's Sky

{ 13. mars 2011 }

Det var en grå morgen... men det ble en bra dag for det.
Uteværet behøver ikke prege hva som er inni en.Sundag Morningen

{ 6. mars 2011 }

Soloppgangen var vakker der i horrisonten.

Petunia har holdt liv i Himmelsk for en lang tid. Første april meldte hun om at nå ville hun gi seg. Jeg håpet at det er en aprilsnarr av de godte, og nå fant jeg etterhvert en bekreftelse. Godt var det. Om hun nå hadde virkelig tenkt å gi seg, så var det et en eller tre-fire som ville plukke opp stafettpinnen.
Hurra for begge deler!

Himmelsk logo

3 kommentarer:

 1. Ja, det var godt du fikk med deg at det var en aprilsnarr for jeg var et øyeblikk litt redd for at jeg hadde trukket spøken litt for langt!

  Nydelig himmelsk post med så mange vakre bilder.

  Det er utrolig hvor annerledes landskap blir i tåke. For noen år siden skulle jeg og en venninne opp på en fjelltopp i nærheten og feire meg. Jeg hadde bursdag og hun spurte hva jeg ønsket meg. Fjelltur, sa jeg og vi dro av sted. Været var ikke det beste denne dagen, men det stoppet ikke oss. Dette er et fjell og et terreng jeg har gått mye i, men likevel klarte vi å gå oss bort. Tåken lå ganske så tykk og dette var før GPS og annet slike tekniske greier.. Bommet på selve toppen med flere hundre meter. Det var godt det ikke var så bratt...

  Tåkebilder blir alltid flotte og mystiske!!

  Du gir meg et hint når du er for Nordiske føtter igjen??

  SvarSlett
 2. ... når du er KLAR for Nordiske føtter, skal det stå!!!

  SvarSlett
 3. Hei .
  Flotte himmelske bilder :-)

  SvarSlett