11. juni 2011

harry potter del 7-2 :: avsluttningen

I natt legges premierbilletter ut, - de på Harry Potter-forestillingene ved Kilden kino i Tønsberg. Salget starter ved midnatt, og for å være med på premieremoroa, så må en vel prøve å holde seg våken til ettermidnatt? Og med bankkortet.

"Kampen mellom de gode og onde kreftene i en verden av trolldom og magi er uunngåelig. Viljen til å gå seirende ut av bataljen er enorm, og på begge sider hersker usikkerheten."

Daniel Radcliffe i Harry Potter og Dødstalismanene - Del 2

I Oso, på Colosseum, blir det langhelg og 17 1/2 timer med maraton-gjennomgang på alle filmene, fra den første og fram til 7- del 1. Det hadde vært noe: Alle 7 filmene i ett strekk!

Jeg skjekket i vinter med Kilden kino. De ville gjøre sitt for å få til noe slikt. Søsteren og jeg var ikke de første som delte den interessen, sa kinosjefen. Men så er det slik at hoved-distributøren sitter med alle kortene, og til nå har Kilden kino ikke fått lov til å gå ut med samme tilbud.

Heldigvis at vi har alle HP-filmene på video.
Forresten, det ble litt feil, - vi manger 6'ern, så den blir kjøpt i dag av sønnen. Kavalkade skal vi få til uansett!

Det positive blir jo at vi ikke behøver å planlegge hvorhen i filmene vi kan sove en dupp. Pizza skal vi nok få fra rett over veien, - "Redningen" blir nok redningen!

Gleder meg, - jeg må kanskje gjenoppfriste siste del av boka?

3 kommentarer:

 1. Å jaa jeg gleder meg også!

  SvarSlett
 2. Hei!! Hyggelig at du er tilbake!! Har savnet deg her!! Jeg har ennå ikke sett 1.del av den siste filmen, men når den 2. delen kommer, er det veld mulig å få sett begge to fortløpende..... Har lest boka, men må se filmen!! Ha en fin helg!! AnneKari:-)

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake på bloggen! Håper pausen har gjort deg godt...
  God fornøyelse med Harry P.!

  SvarSlett