13. juni 2011

hjertelig :: hearts

I dag er det ikke bare 2. pinsedag. I følge junikalenderen til spindelmaker står det litt for 13. juni.

“Creating with Your Heart Day”, a way to honor the values in your heart with action. ~ spindelmaker :: celebrating june

i heart feet

I vinter kom det mange hjerter i posten til meg. De fleste røde, men også litt andre farger, og alle på lys bunn. Et par ganger har jeg lagt disse blokkene utover gulvet, studert monteringsforslag, rammeverk, kanting og størrelse.

Hva tiltaler meg? Hva tenker jeg om det ferdige arbeidet, - bruk, plassering?

Bildene her er kanskje ikke av den beste kvaliteten for å vise fram slike omsorgsfulle og hjertelige oppmerksomheter, men jeg vil så gjerne takke og fortelle at her går livet igjen sin vante, gamle gang og framtidsutsiktene er både rosenrøde og veldig grønne. Du kan si at jeg har kommet meg over på den andre siden av gjerdet der det alltid er grønnere.

Det var så mange av dere som sydde med hjertet og sendte gode tanker i form av både ord og blokker. Det varmet, vil jeg si.

hearts :: hjerter

Min handlig, "action", idag, vil være å sende tanker tilbake til dere som sydde og lot hjerteblokker gå i posten. En annen dag får jeg ta fatt på arbeidet med å sy et rammeverkt når jeg syr sammen blokkene. For det vil jeg ha, - rammerverk.

Etterat jeg sydde et par sjokoladebrune slumretepper (som det blå), heller jeg mot den fargen. Men her om dagen, da jeg var en tur I Trondheim, fikk jeg (pussig nok) med meg et par syrlig-grønne stoffer. Sammen med rødt er denne grønnfargen "bærre lekker". Betemmelsen er tydeligvis ikke tatt ennå.

En kan si at det er veldig opp til humøret neste gang jeg legger disse hjerteblokken utover gulvet. Kanskje dette blir en liten følgetong etterhvert?

Fabric

7 kommentarer:

 1. Åå her var det ting å bli inspirert av! Jeg vil sy!!!

  SvarSlett
 2. Dette tror jeg kan bli veldig fint. Gleder meg til å se resultatet.

  Tusen takk for kommentar. Det var vel det at du også prøvde en grønnere hverdag som gav meg enda et dytt i riktig retning. Også er du så så flink til å linke videre. Takk!! Det er inspirerende å se at det gjør en positiv forskjell for deg.

  Keep going!!

  SvarSlett
 3. Det er godt å høre at du er over på den siden av gjerdet hvor det grønt og frodig. Syrlig grønt stemmer jeg for - det er bærre lekkert!

  SvarSlett
 4. Inspirerende!
  Håpet er lysegrønnt, heter det, og det er deilig å se at du er tilbake igjen og igang med noe...
  Gleder meg til å se hva du får ut av hjertene - en gang... Bruk tid, så du får til noe du blir fornøyd med :-)

  SvarSlett
 5. Så mange flotte hjerter du har fått. Det skal bli gøy å følge disse hjertene videre. En føljetong hadde vært noe. Følger spent med videre.....

  SvarSlett
 6. Gleder meg over at du avanserer på bloggliste oppdateringene;)Du får nok sikkert noe kreativt og flott ut av alt du tar i;)

  SvarSlett