{ et tilbakeblikk på kvelden før}
Maten kom på bordet i år også: Ribba, pøler og medisterkaker med god saus, kokte poteter og grønnsaker, surkål, sure agurker og tyttebærsyltetøy.
Potetene var skrelt av og ribba stekt av oss, sausen var en blanding av litt herfra og derfra, mens mye kom ferdig i poser og på glass fra butikken.
Sånn er det bare i dag.
Desserten derimot var kokt og rørt i etter alle kunstens regler, for så å få avkjøle seg før stivpiska krem (og litt smak) kom til. Kromkakene kom fra fars hjemmebakeri, – god og sprøe som slike skal være.
Jordbærsausen snakker vi ikke om, men takk rettes til butikken på Olsrød også her.
Så var det bare å spenne ut livreima, synke ned i sofaen og beundre julens lys i flere versjoner.
Tenk at det ble jul i år også.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar