25. desember 2011

maten :: the food

{ et tilbakeblikk på kvelden før}

Maten kom på bordet i år også: Ribba, pøler og medisterkaker med god saus, kokte poteter og grønnsaker, surkål, sure agurker og tyttebærsyltetøy.

x-mas eve's dinner

Potetene var skrelt av og ribba stekt av oss, sausen var en blanding av litt herfra og derfra, mens mye kom ferdig i poser og på glass fra butikken.
Sånn er det bare i dag.

Desserten derimot var kokt og rørt i etter alle kunstens regler, for så å få avkjøle seg før stivpiska krem (og litt smak) kom til. Kromkakene kom fra fars hjemmebakeri, – god og sprøe som slike skal være.
Jordbærsausen snakker vi ikke om, men takk rettes til butikken på Olsrød også her.

Vanilla :: vanilje

Så var det bare å spenne ut livreima, synke ned i sofaen og beundre julens lys i flere versjoner.lights in the dark

Tenk at det ble jul i år også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar