29. desember 2011

morgenstoff :: in the morning

Libertystoffet med blomsterhagen fikk duge som duk i år igjen.

Jeg har to rødlige metere, ulike stoffer, fra Liberty. De er det kjempevaskleig å sette saksa i. Mest fordi jeg blir så fornøyd når de alternerer i dukrollen i stedet for lagervare på syrommet.

Fabric

Mens jeg filosoferer, får stoffet spille sin rolle som duk, og jeg åpne en pakke med te i nykoppen: morning time fra pukka.Tea

Det filosoferes over at naturlig grønt trukket i vann kan påvirke kroppens indre organer og hodets tankeverden. Mye skal en tro på mellom himmel og jord.

Med bena godt plantet på moder jord, innrømmes det at effektene har en tro på. Ikke overbevisende og framadstormende misjonæraktig. Mer som at øya våkner kanskje litt mer på morningen (og kanskje bedre enn med kaffen?), og at pulsen senker seg et hakk eller to på kvelden med night time eller relax i koppen.

Det filosoferes også med tanke på et nytt og bedre liv i 2012, slik somd et ofte gjøres mellom jul og nyttår hvert år. Ser ut for at lageret med pukkate fikk nok tilskudd julaften og at et nyttårsforsett om mer tedrikking igjen kan holdes ut januar i hvert fall.

2 kommentarer:

 1. Hei. Vel overstått jul så langt:-)
  Missunner deg koppen din - har du kjøpt den her i landet? eller bestilt den? :-)
  God fortsettning og lykketil med gave laginga, er flere som skulle ha tenkt litt på gaver hele året :-) KLem

  SvarSlett
 2. Ciao, scusa il disturbo. Abbiamo creato un nuovo blog dove e' possibile pubblicare le proprie foto. Facendone richiesta potrai diventare autrice e pubblicare le tue foto gratuitamente..Ti aspettiamo..!!! Basta semplicemente inviare un e-mail a cui inviarti l' invito.
  http://taketheclick.blogspot.com/

  SvarSlett