22. november 2007

garn i dukker :: yarn to stitches

Nyt, bare nyt.
yarn :: brodergarn
På rekke og rad, her ligger de: DMC buntene med brodergarn.
Jeg er på jakt etter mørke valører, men er de her, tro?
De må være i den andre boksen, eller glidelåsposen, med garndukker.

Jeg er meget, meget stolt over å kunne si at til tross for at jeg er eier minst dobbelt så mye brodergarn som dette, så har jeg kun investert i de mørkeste valører, de sorte til grå til mørkeblå og mørkegrønne, og da var de også på tilbud: 30% mindre pr pose med 6 dukker i.
Jeg kjøpte to poser...

Hvor kommer så alt bordergarnet fra?
Jo, noe fra en venn eller tre, mest via min mor, men før det fra mormor og grandtanter og bestemor og også fra en dame som la ned butikken sin. Nei, vent: fra to damer som på ulike tider avviklet gesjeftene.
Så har en bunt nå og tyve da kommet min vei, og i sommer da jeg satt og broderte på teppet, lette jeg opp alt jeg hadde.
Kan si at jeg har for en stund. I hvert fall nå som jeg også eier de mørke valører.
pretty tangle :: nydelig vase
Jeg har ikke kommet lengre i garnvaseryddinga mi, enda Kari og Wenche kom med gode tips da jeg etterlyste dem.
Nå i disse dager ser jeg over farger, drømmer og tenker på hvilke som skal få bli med i "knuter" til de som har sydd en banner for *sting for sting* siden.

~ Merete

I'm looking over my threads, on the lookout for the dark colors, but they are not here.
Must be in another bag.
Altough I do have a lot, I'm proud to say that I have only bought 2x6 bundels of yarn, of the darker colors, and they were even on sale.
All these come from a friend or two, but mostly from my mother, but she again has gotten them from both my grandmothers, an old aunt and one, no: two laides who passed the yarn over as their (diggerent) stores went in.
Right now I'm wodering which colors to put in the "knot" I'll be mailing out to those who took the challenge and stitched a
banner for the "stitch 2008" page.

3 kommentarer:

 1. Så mye fint stoff du har her inne og ser ut som du har masse broderigarn også. God helg! Noe nærmere en dato på Oktoberrosa-treff?

  SvarSlett
 2. Anonym3:16 p.m.

  Heisann! Måtte bare innom deg en liten tur, og har nå nytt synet av de flotte fargene i brodergarnet. Det er bare så flott å se på. Håper du koser deg med det, og ha en fin helg da!! ;)

  SvarSlett
 3. You've come by your yarns in the best way. I hope you found your dark colours!

  SvarSlett