17. april 2008

spill :: games

.. eller tidsfordriv?

Elisabeth Augusta :: regnbuesting har blitt litt hekta på dataanimerte fluktspill og viser til et par hun har problemer med vært innom.
Spillene er slike "klikk med musa og ting rører på seg". Eller man får noe. Eller man kan kobinere og få et tredje hjelpemiddel.

Ungene og jeg fant siden til Jayisgames, en "blogg" der gratis småspill vurderes. Min første favoritt var Escape from Island. Får tilstå at det måtte en del hjelpehint til før jeg kom fram til løsningen.
Spilte du Pokemonungenes Gameboy? Dwarf Complete har noe av det samme. En favoritt til jeg bare datt ned i samme hull og skjøt feil kule.

Nå har jeg testet ut spillene hos Elisabeth, - du så tøff du er: Jeg fant bare fire saker på vaskerommet og dett var dett. Selv med hjelpehintene i forumet.
Jeg håper som henne at slike tidsfordriv spill kan styrke kreativiteten, - å løse problemer kreativt må jo ha noe for seg?
Og ps. Jeg fikset ikke Daymare Town uten hjelpehint.

Hints to passing time by playing animated games on the 'net.
Hope it'll make me more creative in the long run. Creativity is all about problems solving, right?

3 kommentarer:

 1. Tusen takk til deg Merete. Jeg prøvde å ta bilder som er mindre så jeg klarte da å laste dem opp, men det er jo ikke godt å vite hvor lenge det varer:)
  Hvis jeg får problemer skynder jeg meg å kalle på deg, for jeg skjønner at du er mye mer avansert i dataverdenen enn jeg er. Jeg er bare en hobbybruker som prøver seg fram uten egentlig å kunne noen verdens ting... Men noen utfordringer skal vi jo ha, ikke sant? Ha en kjempefin kveld.

  SvarSlett
 2. Hu hei! Jeg elsker sånne pek- og- klikkspill, og favoritten er Mateusz Skutnik, som har laget bl.a. Daymare Town. Klikk på den taggen hos Jayisgames, og det kommer en haug med kule spill!
  Tror jeg har spilt alle Submachine-spillene flere ganger.
  Har du prøvd 10 Gnomes? Det har kommet hele 3 versjoner av det denne vinteren. Stilig!
  (og nå bør jeg vel holde kjeft, fnis)

  SvarSlett
 3. Måtte da lige prøve spillet men fandt aldrig ud af det, må vist prøve igen. Sjovt med små spil som tidsfordriv.

  SvarSlett