8. april 2008

vel hjemme :: back home

Helgen gikk så kjapt og alle nerver lørdag morgen ble gjort til skamme: Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og generøse spørsmål lørdag og søndag da vi Stingjentene frekventerte de fire utstillingsveggene i Friggrommet på Olavsgård!

Her skulle det ha kommet et sett med bilder fra utstillingen og fra mye av det hyggelige som skjedde i løpet av helgen:

Søndag begynte jeg å ane at jeg hadde vært dårlig til å sette kameraet foran nesa øyet. Det begynte å bli sånn at jeg nesten fikk angst bare jeg tenkte på kameraet: Hvordan skulle jeg kunne få fortalt fra årsmøtet i tekst og bilder når jeg var slik en dårlig fotograf???

Gjett hvor mange bilder jeg fant i kameraet da jeg kom hjem?

5, - skrives "fem" for at du skal få det med deg.

Ingen er akkurat noe spesielt å vise her, - uryddige, uklare og/ eller uviselige. 

Dere får hygge dere med stemningsbilder som flittigere kamerabrukere enn meg har tatt:

Noen fra monteringen av utstillingen fredag?
Kanskje et par bilder der Sigrun, Elisabeth Augusta, Wenche og etterhvert Sølvi, satt henslengt, dog ivrige inne på rom 126 fredag?  Eller da de studerte arbeidene mine (og andres) etter sømmene? Dere får nøye dere med bildet Sigrun fikk tatt.
Et par bilder fra lørdag og søndag av både kjente fjes og ukjente fjes? 
For eksempel av Marit Irene, av da Marita BK kom, et av da Hanne var innom, da Nancy og MayBritt svinset gjennom lokalene, den hyggelig stunden med Liv og Kari på "avlastningsstolen" og av mor som hjalp oss både titt og ofte? Et av kjente fra lokallaget i Nittedal? Eller da kjente og ukjente fra flere qutiltelag og fra bloggerbesøk eller mysterysøm tok kontakt?
Hva med middagen? Eller fra alle de gangen jeg måtte ned i en eller annen butikk og stoppet hos Merete og hos Anne?

Nei, der er ikke bilder av sånne begivenheter.
Dere får hygge dere så godt dere kan!

Og jeg? Jeg skal trøste meg med å kikke nærmere på dette mønsteret av en fotobag. Optimisten kan jo få tro at nye fotobag tar brodden av skamfullheten, ikke sant?

4 kommentarer:

 1. Jeg fikk desverre ikke vært på årsmøtet, men jeg var så heldig å få titte på Sting-katalogen etterpå. Så utolig mye flotte arbeider dere har.
  Og det er jammen godt å høre at selv DU kan glemme å ta bilder innimellom, så flink som du er til det ellers. Ha en herlig uke!

  SvarSlett
 2. Utrolig mye flott å se på! Å så fikk jeg pratet litt med deg da!

  SvarSlett
 3. For de som ikke hadde anledning til å komme på Årsmøte er det kjekt å sånne flotte sider som du har :-)

  SvarSlett
 4. Om du ikke fikk tatt så mange flotte bilder, så fikk du en utrolig opplevelse å ta med deg. Høres ut som dere har hatt det utroligt kjekt.
  Takk for linken til fotoveska, den var ikke dum :D
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett