29. mai 2008

test :: google reader & bloglines

Bare for å ha sagt det til deg som leser innlegg via google reader:
Så du noe særlig bra sitater og småsitater i blogg-posten min?

Kanskje du som leser via bloglines heller ikke så det noe særlig bra?

Og i tillegg, - om innlegget blir rettet på og/ eller lagt til noe (sånn som et bilde eller flere linker) så får du heller ikke sett de oppdateringene på reader/ bloglines, gjør du vel?

Ikke jeg heller, forresten.

notat :: bli flinkere til å gå inn i bloggene og lese innleggene der!!!

sitte og slappe av, se på bølger ... eller lese en blogg!!! :: sit quietly and watch the waves come and go ... or read a blog!!!

Did you know that if you read new posts via google reader (and maybe bloglines, too?) you won't get to see changes the writer make in the blogpost, like editing, adding a photo or a link into the post?
Or what I did with my quotes and small quotes in the blogger template today.

Note to self :: visit the real blog more often!

4 kommentarer:

 1. Anonym9:21 a.m.

  Jeg har tatt det til meg! Jeg skal lese mange flere blogger "live" nå - spesielt din er mye flottere i "virkligheten" enn gjennom bloglines :-) Har forresten en liten hilsen til deg i bloggen min :-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Google Reader is great for saving time, but I usually click on the heading to see the 'real' blog because I like to see the whole thing.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg er blitt en stor fan av bloggen din. Liker layoten og de fikse måtene du har satt det hele sammen. Jeg har et spørsmål: har må klart å lage meg en signatur, men har fått en ramme rundt den i innleggene. Kan du si meg hvordan jeg får den bort?

  Påforhånd takk,
  mvh Solfrid

  SvarSlett
 4. Hei Merete! Ser du har pimpa bloggen igjen, så utrolig stilig! Det er litt dårlig gjort av deg å gjøre dette mot meg i disse dager, jeg har nemlig over 200 karakterer igjen å sette før sommeren, og slett ikke tid til å lese blogger, langt mindre sette meg inn i nye spennende måter å pimpe min egen på. Men i ferien, da skal jeg lære av deg ;)

  SvarSlett