27. september 2008

rosa prikker & blogg :: pink dots & blog

pink dots :: rosa prikker

Er den ikke sø-ø-øt?
Og uten noe form for reklame.
Er det bare på lek, for å gjøre det morsomt? spør jeg meg da.
Bilen stod utenfor verkstedet her, og så rimlig ny ut. Ikke noe "tøysebil" akkurat.

Det er mer som blir rosa i nær framtid: denne bloggen kler seg i rosa akkurat som i fjor og i forfjor i oktober. Her er den nye banneren.

header :: pink october :: rosa

Skal du kle bloggen din i rosa?
Jeg gjør det, - med puppeholder og alt!

På siden "pink for october" står:

Websider vill bli rosa i oktober for å sette fokus på brystkreften, få folk til å snakke om brystkreften og samle inn penger til forskning.  
   Men for å gjøre det klart, å samle inn penger er ikke det viktigste (min markering) med denne aksjonen. Håpet er at du kler din webside i rosa (på den måten som passer deg og din side), at du lærer mer om ulike sider ved brystkreften, og at du bruker den kunnskapen samt fortelle flere om det du har lært.

Vi (oktoberRosa) hadde en knapp i fjor for rosabloggere, og om du vil, så kan du gjerne "knabbe" den og legge den til din oktober-rosa-blogg!

 

* rosa i oktober :: pink for october
* fortell andre om rosablogger-aksjonen :: tell people about it

Web sites will Go Pink during the month of October to bring attention to Breast Cancer Awareness Month, get people talking about breast cancer, and raise money for research.
   But to be clear, raising money is not (me ed. this) the primary purpose of this web event. The hope is that you turn your site pink (in whatever way works for your site), educate yourself about the multiple issues related to Breast Cancer, then take that knowledge and tell someone else what you’ve learned.

I've turned my blog to pink with a new header, some buttons in the sidebar and dark pink headlines. Go for it, you too!

1 kommentar:

 1. Hei hei!

  Jeg har kjøpt boka ene og alene pga at jeg synes det er på tide å ta i et tak her og der, og jeg må innrømme at jeg synes web-siden hennes er et FUNN av de sjeldne!

  Og vet du, det er takket være deg og din organiserte juleforum-link at jeg er igang! Her går det i lister, lister og atter lister you know!

  Ha en strålende søndag!

  *Klem!*

  SvarSlett