25. september 2008

rosatur :: pink walk

pink punk :: rosa punk

Jeg går nesten hver dag.
Tar bilder fra turen nesten hver dag.
Legger tilside 20 kr hver gang.

Den rosa nettbøssa mi har ikke fått noe "mat", men syltetøyglasset har fått.

I dag når jeg gikk der, så jeg "skriften på veggen".
Først minnet det meg om at hårsveisen min var for "punkete" for de fleste da jeg ble så kort for over 30 år sida: utradisjonell sveis for jenter i 80-åra på den tiden da hockey-sveisen var trad bland både gutter og jenter.

Så ramler tankene borti at brystkreft er også ganske "punkete": Folk blir minnet om det de ikke liker. Noe de ikke vil komme borti. Ha med seg som balast. Brystkreftrammede er utenfor den tradisjonelle ramma, de også.

Men det skjer jo.
Og vi som vil kan gjøre noe mer enn å snu "pink-punkerne" ryggen.

Jeg går. Og småsamler til en større donasjon.
Tror dere at våre insamlede penger, dere oktober-rosa-auksjon-damer der ute, har gått til forskningen som har resultert i en brystkreftvaksine?
De sa det ville ta 5 år, men blir det før?

Kanskje det virkelig hjelper!

4 kommentarer:

 1. Det nytter i alle fall ikke hvis vi IKKE gjør noe. Velger å tro at vi kan gjøre en forskjell! Beundrer innsatset din.

  SvarSlett
 2. Heisann søs:-) er så glad for alt du gjør og skriver om den "rosa saken".Leste forøvrig i Dgabladet i går at de tester ut en blodprøve som kan vise om du er disponert for/har brystkreft på et tidlig stadium.Den blir godkjent for bruk neste år:-).Så noe skjer det på forskningsfronten...
  Stor klem.Stilig punk forresten;-)

  SvarSlett
 3. Jeg har sittet og sett på bildet. Stilig gjort. Og selvfølgelig en meget stilig hårsveis : )

  SvarSlett
 4. Kjempeflott at dere står på med rosa tiltak...! Jeg er med, skal kjøpe rosa bånd produkter og tenke rosa. Think pink..

  SvarSlett