20. oktober 2008

samle historier :: collecting stories

Akkurat nå som jeg setter fokus på føttene mine, så kjenner jeg at ord hører med. Ikke mange. Et par kanskje, bare for å fange den spesielle følelesen som gjorde at jeg grep til kameraet og fanget øyeblikket til mer enn minnebarken.

Når jeg blar i fotoablumet på flickr, så kommer historiene til meg. Min fotohistorie. Øyeblikk som gir et bedre bilde av hvem jeg er.

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne fange historiene bedre, med ord. I et system.

Gratiskurset Jessica Spraque tilbyr (registrer , oppstart 9. november) er ment for oss som kan tenke oss å fange ordene i øyeblikket.

Denne klassen er egentlig ikke om å skrive, eller “scrapping”, men om det å samle. Om å få til å huske. Om å samle erfaringer, store som små, som former oss og gjør oss til de vi ser. De historiene som er verdt å fortelle.

Jeg ser ikke for meg at historiene er der for alle. Men jeg trenger dem, for min egen del. En fortsettelse på ønsket om å ta bilder hver dag. I kjølevannet av journalkurset i våres.

stories in hand

I’ve signed up for this free course.

This class is really not about writing, or about scrapbooking, but about the gathering process. About the remembering process. About collecting the experiences, big and small, that have shaped us and made us who we are. The stories worth telling.

2 kommentarer:

  1. Klarer man å fange det rette bilde så kan det mange ganger si mer enn tusen ord. Jeg vil også prøve å ta noen bilder.

    SvarSlett
  2. Thank you Merete, I've now signed up too, it looks good fun.

    SvarSlett