20. januar 2009

ord på rekke og rad :: many words

Snublende ord, tilfeldige ord, eller de rette, tenkte ord, er jeg midt oppi i disse dager. Et medlemsblad skal redigeres og mange ord fra dyktige quilte-“reportører” land og strand rundt, skal finne sin rette plass. Så gøy!

I tillegg har jeg ordet mitt, utholdenhet, i bakhodet hver dag. Jeg står opp med det. Morgenotater, “morning pages”, som Julia Cameron anbefaler, har jeg prioritert igjen.

I bokhylla mi har jeg samlet flere av hennes inspirerende bøker.
I fjor trodde jeg at jeg var klar for en av dem, - “Finding Water”, men nei. Det ble for tungt. Utholdenheten var ikke til stede.

Forrige uke hentet jeg den fra bokhylla og fikk et lite sjokk. Undertittelen er “the Art of Perseverance”.

translater :: oversetter

I går, på Tveita, etter besøket hos “Nøster Små” i annen etasje og bestillingen på strømpepinner i tre, fant jeg bokhandelen. Hallo, hallo, – her var utvalget i Moleskine rikholdig!

En dagbok ble med hjem.
Og et sett med tre små notatbøker. Perfekte for små morgen-notater. Eller kveldsnotater på sengekanten.

julia cameron

I morgen har jeg satt opp et museumsbesøk med meg selv, til Haugar med Gullvågs maleriutstilling. Akkurat som Julia Cameron “beordrer”, – en “kreativ avtale” med meg selv. Påfyll i hverdagen.

Men nå skal jeg føre inn de viktige datoene i dagboka, et par viktige adresser (Moleskine’n har flyttbar adressebok, den også) og så skal jeg erte en nyskjerrig venninne med denne garnnøstesamlingen.

diary :: dagbok yarn :: garn

4 kommentarer:

 1. Hei, mitt i Nordiske føtter ligger det en hilsen til deg i bloggen min. Du har en levende blogg, men mye inspirasjon i.

  SvarSlett
 2. Tror jeg vet hvem du skal "terge"

  SvarSlett
 3. Gratulerer, du vant trekninga på bloggen min!!!

  Sender du over adressa di til meg på kmeil at broadpark dått com så dukker det opp noe småtteri i postkassa di etterhvert :-)

  SvarSlett
 4. 'blink, blink'
  de ordene du, er rare greier.

  SvarSlett