19. januar 2009

365 :: 19.01 :: feet :: føtter {mandag}

365 :: 19.01 :: feet :: føtter {mandag}

Jeg la små planer om en stille dag hjemme, men fordi det snødde så mye og veier var ufremkommelige, bestemte jeg meg for å bli med far til tannlegen i dag. Far er en som kjører, alltid, alle steder, også når jeg trenger det, og han så ikke så lyst på det å ta toget og bytte til T-bane i Oslo. Vi hadde en hyggelig togtur, jeg ble ikke kald på bena og sov + jobbet det jeg kunne på pc'en underveis (som tanken var at jeg skulle gjøre hjemme), mens han leste samtlige nyheter i avisa.

Det ble ikke dagen jeg hadde sett for meg, men en hyggelig dag siden jeg ikke til vanlig har sånn tid sammen med faren min.

flickr :: nordiske føtter :: mandag (via "blog this")

I was not going to go far from home today, but due to the heavy snowfall, I decided to go with my Dad to the dentist this morning. My Dad is a driver, always, so going by train to Oslo and change to the subways was not something he looked forward to. We had a nice ride on the train, me not so cold on the feet and working on the computer (as I would have done back home) while he read every news in today's paper.

Not the day I expected, but a nice one, as I usually do not spend this much time alone with my Dad.

3 kommentarer:

 1. That looks like much more sensible cold weather footwear!

  SvarSlett
 2. God tid gir gode følelser.
  Selv til en tannlegetime:-)

  SvarSlett
 3. Det høres som en veldig bra dag. Alenetid med fedre er ganske så hyggelig!

  SvarSlett