19. mars 2009

i startgropa :: almost there

Doktor bilgod fant en del “grums” der det ikke bør være, i bilens motor. Men her er “fant” nøkkeordet, for når han fant, så kunne han gjøre noe med det!

Helt støvfritt ble det heller ikke i lommeboka, så alt i alt: Bilen er “god” igjen og jeg kan en fornøyd kunde.

Først store prøvetur gikk innover mot Oslo i går.

Denne helgen er det årsmøte i Norsk Quilteforbund, må vite!

NQF

Snart strømmer medlemmer til for kurs, sosialt samvær, overnattinger, god mat, årsmøtet, utstillinger og i messehallen har mange norske quiltebutikker åpnet helgefilial.

Jeg gleder meg voldsomt til alt som skjer, – og jeg vet at en del kjente fra fjærn og nær kommer hit for opplevelser og vennetreff.
Gjør du?

Kanskje vi sees!
ps. Jeg ser ut som jeg gjør, – kort hår og litt shabby-meg, kanskje med noe i ørene for anledningen og garantert med flere rynker enn i fjor, sannsynligvis med kamera pga. jobben, – og på brystet håper jeg å ha et pent navneskilt.

pps. Har du fått med deg at vi nå kan abbonere på Norsk Quilteforbunds nettside (rss-feed)? Se nederst til venstre på framsida.

mirror :: 365sp-20 :: speil

The Norwegian Quilt Association has its yearly meeting this weekend, with classes, workshops, exhibitions and lots of great opportunities to meet new and old friends.
I look so forward to it and am glad my car came home from the “car-hospital” all well and could take me here.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med flott jobb i Norsk quilteblad.
  Jeg koste meg lenge med bladet, mye kjekt denne gang.
  Lykke til videre med arbeidet.

  SvarSlett
 2. All honør til deg for bladet! Det er alltid masse arbeid som ikke syns, men jeg har en viss peiling - all grunn til å være fornøyd!! Det har vi som får det i postkassa også!!!

  Fint at bilen er på "hjula" igjen, godt når ting lar seg orde!

  Ønsker deg et riktig fint årsmøteopphold! Jeg skal dessverre ikke avsted. Ser fram til referat!
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 3. Kos deg hele helga. Leit at jeg måtte kaste inn håndkledet denne gang :-( Du må hilse til de blå blomstene mine - kanskje ta et bilde som jeg kan få bruke i bloggen?

  SvarSlett
 4. Ja nå fikk jeg abonnert meg hos nqf, men så skulle jeg abonnere på bloggen din siden jeg er på en annen pc for en uke eller to framover, og da finner jeg ingen steder å trykke. Er deg jeg som er blind eller?

  SvarSlett