29. august 2009

quilter :: quilts

Om jeg ikke har sagt det før her på bloggen, så gjentar jeg det høyt at å reise på en "stor" quitlefestival er fantastiskt inspirerende, enormt givende og en utmattende bombardering av inntrykk og opplevelser. Ja, akkurat sånn som årsmøtehelgen til NQF fortsatt er for meg, - jeg mottar og mottar og prøver å sortere, og er så absolutt et rikere menneske etterpå.
Hurra!

relax :: ro deg ned

Det gjelder å holde hodet kaldt.

På grunn av boggen fikk jeg vite at et par kjente var på vei over. Er det ikke flott at vi kan bli kjent over landegrenser og store avstander ( og fra nabolaget og i eget land), og så treffes på slike steder?

Kate og jeg fikk sendt telefon-numre til hverandre rett før vi dro, men det fungerte ikke så bra. Men skulle du sett, - der er det en dansk, nydelig dame som snur seg og spør om jeg er meg (og det er jeg jo), så hurra, hurra.

Jeg har fulgt Zybilla/ Kates blogg en stund, latt meg imponere av både det ene og det andre, og på flickr holder vi kontakt, blandt annet via "nordiske føtter" som vi har travet oss igjennom sammen.

Det ble bare en kort snutt der og da, for begge hadde vi reisekamerater, men jeg fikk lurt min reisevenn (Ragnhild Kjenne fra Sting) til å ta et bilde av oss.

kate & ego

Lykken er blogger-bekjente som endelig er virkelige!

Vi snublet over flere kjente, og noen skriver mer fra festivalen enn hva jeg byr på her (linker under her), for er man på jobb med kameraet, så er man på jobb med kameraet.

Det er mye "kjentfolk" der, de "store" som man holder et øye med fra sidelinjen, leser deres bøker og beundrer deres arbeider og kreativitet på avstand. Noen er nesten "helter" så en må undertrykke trangen til å "ta" på dem. Jeg har mange slike minner med i "kofferten" hjem, - akkurat som fra tidliger treff i Norge. Heldigvis veier ikke de noe. Og det er godt, for det hadde blitt dyrt!

Dere får ta til takke med disse småsakene og linkene som bidrar med mer:

quilts :: 3 quilts :: 2

quilts :: 1

Gled dere!

* lises blogg :: birmingham
* meretes blogg
* zybilla/ kate :: blogg + flickr- album
* inspiraculum :: melinda schwakhofer
* european art quilt foundation :: EXHIBITION V
* c2c :: making an exhibition of ourself
* ferret fabrications :: link frenzy (masse FoQ-linker :: lots of links)
* frieda's blogg

This is a link-list for you who haven't got enough of Festival of Quilts/ Birmingham/ England. I met up with Kate from Denmark and a few Norwegians good friends, - what a joy! Since I was working and the photos are for work, these are all I share. But the link-list do share a lot of fun times and great shots from the Festival, so do take a look!

Enjoy!

2 kommentarer:

 1. Anonym9:12 p.m.

  Artig å treffast, om enn i forbifarten. Driv fortsatt og fordøyer og sorterer inntrykk, vaskar stoff og tenker ut prosjekt med dei nye "skattane". Og etter å ha slått av ein quilteprat med Sandra Meech, Catherine Nicholls og Marti Mitchell - så er iallefall eg godt fornøyd med turen :o)

  Marianne i Årdal

  SvarSlett
 2. Du er en riktig inspirasjon Merete. Alltid hyggelig å treffe deg.
  Klem Lise

  SvarSlett