2. oktober 2009

endringer :: changes

Jeg hadde plukket stoffer fra lageret. Jeg hadde sågar sjekket om stoffvalget kunne samsvare med rett følelse hos den andre giveren. I tillegg hadde jeg brukt en del tid på å skisse opp ideer, tenke, måle, regne ut, – og funnet ut at den ene typen stoffer jeg ønsket å bruke, selvfølgelig ikke var nok. Noen som kjenner seg i gjen?

Nå er jeg heldig og har to gleder, – jeg kan fort skifte planer (for fort mener noen) og jeg kan med stor glede ta en ny kikk på lageret. Ikke det at jeg trodde jeg ville finne mer av stoffet jeg “manglet”. Mer fordi en ny runde ofte får tanker til å flyte fritt og nappe tak i nye ideer.

Siste løsningen er selfølgelig å ta en trøstetur i quiltebutikken.

Hos Åsne på Quiltefryd her i Tøsnberg er det alltid hyggelig å komme innom. Mye flott å se på, og en liten krok der kaffen står klar nær gode stoler.

Mest var jeg ute på tur, vekk fra en litt frustrert syaktiviet. Stoffene i alle hyllene er flotte, men de var kanskje ikke de jeg jaktet mest på?

Se hva som ble med meg hjem.

quilt book :: quiltebok

{ doughty + fielke :: material obsession two }

Boka bare sa “pang” med en gang. Bok nummer en (dette er nummer to) kan friste, så var det noe eget med toeren. Jeg så faktisk igjen et teppe jeg hadde festet meg ved da Tønsberg Quiltelag besøkte Kartines Quiltestue nå sist tirsdag. (Men da fant jeg ikke rett bok etterpå, – for jeg trodde det var en Kaffe Fasset bok.)

Det er riktig som det en kan lese på utsia, - “shared ispiration”.

Nå har jeg svømt i farger og mønstre og tekst og bilder. Nytt mot er hentet fram. Da jeg våknet imorges, lå en stabel med lilla stoffer ved symaskinen, og bak den: Remser sydd sammen til et eller annet. Fortsatt hopper planene, men jeg er tilbake på riktig spor.

purple :: lilla

* quiltefryd :: blogg
* katrines quiltestue
* material obsession

3 kommentarer:

  1. Åh lilla, min favoritt - gleder meg til å se mer av dette! Og bokkjøp støttes alltid med heiarop herfra, bøker er noe vi må ha for å leve :-) -Og stoffer, og garn, og pinner, og symaskinføtter, og dibbedutter, og dingsebomser, herlig!!!

    SvarSlett
  2. Ja dette kan bli spennede å følge med på. Kjenner meg utrolig godt igjen........

    SvarSlett
  3. Misunne dæ den boka, den ser så flott ut. Men skulle likt å sett litt inni....

    SvarSlett