7. november 2009

lesetid :: reading time

Nå som vi (nesten) har landet* etter Sarpsborgs innsats i går kveld, gleder jeg meg virkelig over hvilke ressurs Sew, Mama, Sew! har fått til med sin "Handmade Holidays".

Jeg leste nok mer før. Jobb, familie, barn, internett, - tid blir byttet i tid, og boka ligger lengre før den er ferdiglest. Men bøker, ord i papirformat, er fortsatt en storfavoritt, og hadde jeg hatt mulighet (plass + økonomi) så hadde jeg ønsket meg et eller annet bilbliotek-lignende rom.

Akkurat i dag får biblioteket i byen dug.

Tilbak til "hjemmelagde julesaker": Quiltemarerittet :: Marit Irene har sydd spesielle boktrekk. De må da være artig julegave til en leser på farten?

For 5. november kan du jo få med deg "sydd hjørne" som bokmerke, tøybokstaver til å leke med (de som lise sydde) og brille-etuiet.

I fjor samlet de disse ideene. Jeg har sett flere ulike versjoner av "skrivebok & blyant"-trekk, - og både for voksne og barn.

Siste boka som festet seg hos meg, var "Eat, Pray, Love". Og boka som "julie & julia"-filmen er basert på. Mye mat i de to bøkene. Aner jeg en sammenheng der? Er man kreativ, trengs mat for å lade batterier, ikke sant?

 

*) Vi har ikke landet så mye, vi blar og leser og kommenterer, kikker på videosnutter og ser spent fram til mandagen. Sånn er det vel når en følger keeperen og gleder seg ekstra på hans og lagets vegne?

image

Sandefjord kan sikkert glede seg over "kjøpet".

ps. lover at det skal bli bilder og mindre videosnutter framover.

1 kommentar:

  1. Her banker et faderhjerte kan jeg tenke meg! Gratulerer med "guten"!

    SvarSlett