26. november 2009

nedtelling til jul

I år som i fjor skal jeg telle ned til jul. Forberdelser er gjort, og jeg kan si så mye som at jeg går for det daglige ordet. Høres det rart ut?

Vel, i år har jeg vandret mye rundt i scrappemiljøene. Ikke fordi jeg er en scrapper (jeg er jo en quilter, må vite!), men på grunn av fotografering og fotoredigering og hva en kan gjøre digitalt i dag som en før gjorde ved hjelp av saks og papir og lim.

wordleI fjor var jeg så heldig å få to typer kalendre: Den ene bar preg av at giveren lot seg inspirere av scrappemiljøet. Den andre bar preg av den gamle måten, – der man klipper i ukeblader og reklame og aviser + samler på småsaker som gir assosiasjoner om det samme. 
(Elisabeth Augusta telte ned her.)
I Amerika lager scrapperen album, mens klipp og lim-ere lager “glue-book”.

Jeg har derfor høstet mye god lærdom fra scrappemiljøet, men har fortsatt til gode å lage mine albumsider fra kjøpesaker.

ord
Noen velger seg et ord for året. Noen velger seg ord for å scrappe albumsider.
Jeg velger meg ord for hver dag i desember, og deg vil jeg dele dem med.

Det blir ikke et eget fanebrev, men jeg kommer til å legge ut desemberknappen i sidemenyen for de som vil se alle innleggene.

Hvis du har lyst til å blogge (nesten) hver dag i desember, kan du godt låne link-knappen og også legg igjen en link her slik at jeg får blogg-kalendre å følge.

Hurra for mange blogg-kalendre i år!

11 kommentarer:

 1. Vet du, jeg har allerede vært inne på tanken, og nå er det gjort, jeg slenger meg med!

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg hadde planlagt å legge ut ting hver dag på en av bloggene mine. Enten med tips, bilde osv. Så jeg blir med ;-)

  SvarSlett
 3. Hei du :)
  Vil bare informere deg at ** Fotomorro ** har Julekalender hver dag 1-24 desember :)
  Poste ett bilde i applikasjonen Fotomorro på Facebook eller sende inn på mail :) Alle kan vinne - for her blir det trukket vinnere til alle permier! Premieliste og tema for konkurransen blir lagt ut på ** Fotomorro ** den 30. november :)
  Kjempegøy utfordring du setter igang her - sånne tiltak er kjempe :)

  SvarSlett
 4. Eg blir med. prøvde det litt i fjor også.

  SvarSlett
 5. .. det blir muligens ikke daglig men, jeg prøver å henge med så langt jeg rekker..

  Har lagt ut en oppfordring om å skrive et innlegg on juletradisjoner.. tar du den?

  Hilsen Bea i Danmark

  SvarSlett
 6. Jeg har planer om å blogge (nesten) hver dag i desember, så jeg er med...

  SvarSlett
 7. Siden vi også i år kommer til å ha "aktivitetskalender" for ungene istendenfor ørtogførti pakker/sjokolader, så tenker jeg å blogge om hva vi gjør hver dag :)

  SvarSlett
 8. Jeg vil gjerne være med, men jeg vet ikke om jeg klarer det hver dag altså. Men jeg skal gjøre et hederlig forsøk og kommer kanskje til kombinere det med de andre tingene jeg holder på med slik som ABC i ord og bilder og Mandagstema.

  SvarSlett
 9. Hei igjen!
  Kommer du til å legge ut mr. Linky for hver dag, eller bare ha den i dette innlegget her?
  Jeg tyvstartet kanskje i morgen sammen med mandagstema, men jeg linker til deg da uansett i innlegget, slik at du finner det:)

  SvarSlett
 10. Litt usikker på dette med mr. Linky. Det beste er å ha den hver dag for da kan man blogge om dagsaktuelle tema slik som 1. søndag i advent, luciadagen osv. Uten dagsaktuelle linker, så må man jo lete seg frem på bloggene etter innlegg.
  MEN. Det kan jo bli litt mere rotete også da.
  "Manne" hos Hobbyboden hadde påskeparty sist påske. Da la jeg ut mr. Linky på min egen blogg i hvert innlegg jeg hadde om det slik at alle som ville at jeg skulle besøke dem, tegnet seg på. Men vi var ca 40 - 50 deltakere da og når man er så mange, så er det jo greit. Det kommer kanskje på hvor mange som melder seg på her. Blir det mange, kan det være bedre med linker for hver dag her inne hos deg?
  Monica var tidlig ute med Mandagstema i denne gangen, så jeg har allerede startet på nedtelling til jul... Du finner den HER

  SvarSlett