26. desember 2009

mer snø :: more snow

Så åpner man døra ut ….

snow :: snø #2

… og møtes av dette!

snow :: snø #3

Her er det bare å minne mannen på at han skal trå varsomt.
Når han går ut for å måke snø.

snow :: snø #1

Jeg lukker stille døren og tusler tilbake til myk julesofa, strikketøy og pc-kos.

6 kommentarer:

 1. *hahaha*, så rett du gjorde! Det har kommet sinnsykt mye her også på kort tid og gubben har fres *strikker videre*
  Ha en fortsatt God jul.

  SvarSlett
 2. Utrolig mye snø dere har fått. Her er det klart og -13 grader. Det er nok snø til at det er hvitt på bakken, men i grunnen lite. Vanligvis er det vel omvendt? Kos deg videre i sofaen med strikkingen, det gjør jeg også. Ha en fortsatt fin jul.

  SvarSlett
 3. Det er godt når man kan krype opp i sofaen og se ut på den fine sneen med et strikketøy i hendene. Jeg ønsker deg en fortsatt fin romjul :-)

  SvarSlett
 4. Nå så det e dokker som har tatt julesnøen vårres? Her fikk vi 2 cm i går, og bittelitt rett før jul...

  SvarSlett
 5. Mer snø i Vestfold enn i Østfold...som vanlig. Vi fikk gravd fram bilen vår fra snøføyka og kom oss heldigvis over til riktig side igjen.
  Jeg vil få benytte anledningen nå til takke deg for masse flott innlegg som jeg har kost meg med i bloggen din. Jeg gleder meg til å komme tilbake og være med på veien videre i 2010. Ønsker deg og din familie et riktig godt og rikt nytt år.

  SvarSlett
 6. Oi, så mye snø! Det er godt du kan sitte inne og kose deg med strikketøyet mens mannen måker snø :) Hos oss er det KALDT og da er det godt å ha en mann som står opp tidlig og fyrer opp i ovnen slik at det er godt og varmt når vi andre våkner...Ønsker deg fortsatt fine romjulsdager!

  SvarSlett