28. desember 2009

7 dager :: 7 days

En av grunnene til at jeg "elsker" flickr, er kameratskapen en finner der. Det er ikke bare et nettsted å laste opp bilder og lagre, men det er et sted der en kan finne venner med samme interesse som en sjøl.

Jeg snublet over 7days for en god stund siden, og ble tatt inn i varmen. Gruppa er kos på flere måter, - en oppdatering siden sist og en ekstra dytt til å legge igjen hyggelige hilsner hos foto-venner.
En uke 4 ganger i året er sånn passe utfordrene.

{ dag 1 :: strikking }

7:1 :: knitting

{ dag 2 :: gotter/i + dag 3 :: stjernevotter }

7:2 :: treat    7:3 :: star mittens :: stjernevotter

{ dag 4 :: oppvask - etter søte kløe kommer sure svie… }

7:4 :: cleaning up

{ dag 5 :: sølv - julekuleminne + dag 5 :: morgenkaffe - julero og julekontroll }

7:5 :: silver :: julekule    7:6 :: morning coffee

{ dag 7 :: julenissen kom og dro - god jul! }

7:7 :: santa came & went

Når jeg sammenligner års-slutt denne romjula mot forrige, så vet jeg at til neste år skal jeg fortsette med å ta et bilde hver dag (uansett  hvor teit bildet blir). Ikke nødvendigvis et selvportrett, men et bilde som sier noe om dagen, den tiden på året, for meg. For jeg kan ikke si annet enn at det er mye minner i en slik årskavalkade.

Innimellom har jeg prøvd å ta opp tråden, hengt i (kamera-) stroppen, men så har jeg falt av lasset etter en god posjon bilder. "En må jo ikke starte ved årsskiftet," har jeg tenkt for meg sjøl, - men droppet ut allikavæl.
Trist.
Og det har jeg tenkt å gjøre noe med.

Jeg vil ikke kalle det et nyttårsforsett, bare en viktig oppdagelse som jeg har tenkt å gjøre noe med.
Har du snublet over en slik oppdagelse?

* 7days :: mitt album 2009

ps : nordiske føtter 2010 :: lørdag 16. januar - lørdag 23. januar :
En uke med føtter: hvor går de hen?
Rett kameraet ditt nedover og ta et bilde hver dag i en uke, -et bilde i løpet av uka, eller tre, eller en historie-serie med føtter.

* shutter sisters :: 365 + focus

6 kommentarer:

 1. Morsomme utfordringer du hiver deg på:)Likte godt dine julepynthistorier som du la igjen i mitt komentarfelt. Takk for at du delte det:)
  Når det gjelder disse fotoutfordringer har jeg lyst til å gjøre noe lignende. Det må være via blogg for meg og skal bruke disse dagene å tenke gjennom hva jeg har lyst til.:)
  ha en artig romjulstid:)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Nei, noe slikt har jeg ikke snublet over.... men jeg gjør heller ikke noe for å finne slike "oppdagelser", for jeg vet det: jeg klarer ikke å fullføre, klarer ikke å blogge så ofte, selv om mange merkelige, rare, snodige, interessante bilder blir tatt her :-)
  Gleder meg til å følge med på hva du klarer å få til, moro å følge med - litt. For jeg greier ikke følge med på blogger heller, hver dag. Det går i rykk og napp her hos meg...

  SvarSlett
 4. Det blir en fin minnebok å se tilbake på når du tar slike hverdagsbilder. Jeg har ikke tenkt over at det er en slik oppdagelse, men jeg skal ta gamle bilder - og da mener jeg gamle bilder som er 60 - 80 år gamle - sette dem inn i album. Det blir også spennende.

  SvarSlett
 5. Jeg er klar for ei ny uke med føtter. Med det nye kameraet jeg fikk av elsklingen til jul ;-)))) ( skal nok fortelle om det ja!)

  SvarSlett
 6. Jeg liker å titte inn her. Jeg synes du er flink til å skrive, og det er mye fintå se på her. Takk for titten.

  SvarSlett