5. februar 2010

super-søm ideer :: sew ideas

Dette er starten på min fredagsfem, – en serie jeg håper å få ut mange fredag framover. Litt som jeg tenker på, litt nett-godis, litt bilder som passer til tiden, kanskje.

Akkurat nå passer det med en liste på fem over super-søm ideer jeg har lyst til å få til i disse februardager:

* hageforkle med bukselommer :: god anledning til å få brukt opp mellomstore rester + lommene på alle disse buksene jeg har tatt vare på

* brødposer :: etter amandas inspirerende bake post med link til hennes brødposer, tenkte jeg på at brødposer er virkelig bra i disse “grønne” tider .

* skulerveske fra bukser :: åja, jeg liker så godt “messenger” –formatet på vesker. Over skulderen i kryss på brystet, er en sikkerhet i veskenappertiden. Hva med sort denim, tro, og litt utvaska?

* rag quilt letters :: egentlig en liten januar-tjuvstart på meg, for disse ble påbegyn før super-søm februar kom på banen. Nesten ferdige med de jeg hadde tenkt å lage på min måte.

* panelskjørt med liv :: en velbrukt mønsteridè kommer til liv ettersom jeg både har fått ei (arvet) jakke og stoff i posten før jul. Sammen med lilla salgs-stoff fra i sommer tror jeg et nytt antrekk spøker i kulissene.

Nå har jeg også blitt utfordret til å ta fatt på noe som ligger der og brenner i UFO-haugen, noe som ikke er sydd ennå, men i stoff, klart til å bli sydd.

Februar blir nok en god måned for symaskina mi.

Hva har du for planer framover?

3 kommentarer:

  1. Ja det har jeg, mange:-)). Jeg skal skrive litt om dem på bloggen min.

    SvarSlett
  2. Åhhh, dette blir spennende!

    SvarSlett
  3. Oj, dette hørtes spennende ut. Jeg har ikke lagt så mange planer, men noe svirrer rundt i hodet. Kanskje jeg bør skrive om dem, så jeg kommer igang? Skal bli spennende å se hva du lager!

    SvarSlett