19. mars 2010

årsmøtehelga :: annual meeting

Så er den helgen i mars her igjen.

Jeg ser fram til å møte mange, mange kjente og gleder meg veldig til at alt skal starte i dag kl. 10:00. Det er mye som har foregått i kulissene. Dette er jo et stort arrangemang.

Hurra, hurra.

Jeg ble gledelig overrasket da jeg kom inn på rommet mitt. Egentlig er det en leilighet med kjøkken og stort bad og skinnsofa og dobbeltseng (til ho mor) og stor hems med fire senger. Liten veranda med utsikt, men der får jeg vel hverken tid til å sitte eller har lyst til å sitte, for det er spådd quilte-vær: overskyet og ugreit.

Tilbake til overraskelsen: Veggbildene.

print :: bilde2

Kjenner dere dem igjen?
Jeg vil tro at det er opptrykk av maler-arbeider-

print :: bilde1

Nå har jeg lett i godt en time både i fibermania :: melodys blog og ellers rundt i egen blogg og på nettet, men har jeg funnet rett maler jeg tenker på? Det irriterer meg grønt at bilder fester seg, men ikke navn. Kanskje det kommer til meg senere, men dette får bli som det er nå, for nå plinger frokosten på døra og jeg skal rekke dusjen før dagen er i gang for fullt.

Det jeg noterte meg, var at bildene er en skikkelig inspirator for en quilter som liker håndfargede stoffer og elementer. Tenk å sy landskapsbilder på denne måten?

Snakkes!

ps. Vil du sy et vår-påske-mysterium, så ta en tur over til 9'na. Der har såvidt mysteriummet startet. Tror du må belage deg på en aktiv syhelg :-)

4 kommentarer:

 1. Kos deg vilt og uhemmet, Merete <3

  Jeg vet ikke hvem som har malt bildene, men er enig i at de kan inspirere.

  SvarSlett
 2. Hyggelig og hilse på deg igjen Merethe ..
  Hadde det kjempefint :-)

  Flotte bilder

  SvarSlett
 3. Skjønner VELDIG godt linken du ser mellom bildene og tekstil. Absolutt. Har sett to store veggtepper av en ung amerikansk quilter som minner om bildene dine, de er magnifike, fulle av følelser selvom de bare framstiller hus og byscape - men akkurat som deg husker jeg verken tittel eller navn;).

  Likte veldig godt saken om sekskantsøm i medlemsbladet. Fine bilder og deilige farger. Hilse gjerne Sølvi og si takk!

  SvarSlett
 4. Lovely "bilder", Merete. I was thinking about you today, wearing my Merete socks...

  Colette xo

  SvarSlett