2. mars 2010

velkommen mars :: welcome mars

Jeg har tatt det opp før: Februar og mars bare forsvinner en dag etter den andre. Intensjoner om å holde fast på øyeblikket ramler av i neste sving om noen småsaker vipper litt på pinnen. Småsakene kan være gledelige, dog de fyller tiden og åpner for at tanker ramler ut og luft siver inn. Tomt, med andre ord.

Pussige greier.

morningsun :. morgensol #3 { solen står opp :: vakre vintermorngen }

Jeg hadde gledet meg til håndarbeid sammen med OL-sendinger. Det var så kjekt forrige OL. Det begynte bra, men så begynte seine kvelder å tære på, - hvorfor ramlet det en ville se først innom skjermen etter elleve? Tidsforskjell er forståelig, men stakkars meg begynte å snu på døgnet og så ble det bare verre og verre, - sovnet foran tv-ruta ganske så tidlig og dermed opp før sola rant. Siste innspurt og "dagens" oppsumering i grålysninga.

morningcup :: morngekaffen { ny morgen :: rester av gårsdagens sene OL-kveld }

Kort fortalt, - strikkning og søm fikk bli der det var.

Tragiskt, ikke sant?

morningsun :. morgensol #2 { rosa solstreif på snø :: vakre vintermorgen }

Velkommen mars kaller for positive toner.

Medlemsbladet bør være i postkasser snart.
NQFs årsmøtehelg er om et par uker, og styrets medlemmer er i full sving. Jeg dilter med. Dette er den travleste tiden på året. Ikke så rart når det er så mye spennende som skjer.

celan socks :: sokker { ullfarger til tørk :: tørketrommel på alt det andre }

Mentalt er jeg bedre forberedt til å jobbe, men også det største: Treffe massevis av quiltere fra nær og fjern, en del kjente, men kanskje mange som er "kjente", men som ansikter er ukjente/ kjente kun fra bilder?

Syfokuset i februar gledet meg masse, og selvom jeg ikke har fått ferdig alt jeg gledet meg til, er motet der og gleden stor.

Dog, hadde du trodd at en nålepute på samme sted i to dager, kunne fange morgenlyset slik?

morningsun :. morgensol #1 { to dager :: støvspor }

Hushjelpen må visst få en reprimande.
Hvis jeg bare visste hvor hun har tatt veien.

prosjekter med glede
* star burst :: mysterium for symaskinen (og meg) :: via Sigrun
* strikke-inspirasjon :: hals - evaforeva
* regnbuesting :: kalenderblad

3 kommentarer:

 1. Hei. Her var det mange ting på en gang. Jeg er imponert, selv klarer jeg bare å konsentrere meg om en ting av gangen. Flotte naturbilder, men må jo si at jeg er ganske lei av vinter og snø nå. Når det gjelder OL, så fikk jeg gjort ganske mye som det nattmennesket jeg er. Var heldig å ha vinterferie ene uka, og seinstart på jobben andre. Har fått skikkelig fart i handsømprosjektene mine. Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 2. Hei Merete!

  Morsomt å lese det du skriver. Snurrigheter. Gøy! Og så vil jeg si at du er flink med medlemsbladet til NQF. Det synes jeg. Klapp, klapp! Og lykke til med alle prosjekter, jeg kikker nok innom bloggen din igjen for å følge med!

  SvarSlett
 3. Heisann! Kan jeg spørre deg hvordan du fikk lagt til det søte lille hjertet bak hver signatur og forran hver ting i listene i sidemenyen? Og også hvordan du fikk til den søte "krussedullen" bak inleggstittelen? :) :) Flott blogg!

  SvarSlett