4. april 2010

april-tur :: after ski :: quilter's month

{ Som svar på dagens Petunia :: after-ski-utfordring, skulle det egenlig her ha vært flotte turbilder fra en av ute-turene i påska. Men selv morningens "sola renner i øst og himmelen er rosa" - bilde tapte seg i det jeg svingte ut av døra halv sju, iført jobbesko og kamera over skulderen. Der kom skyene, ja. Uten de store refleksjoner (og uten å bli sur), men notert i margen: Påsketurer 2010 har det blitt lite av. Påskemorgen kan by på en fin dag. }

outside :: ut på tur

Lite tiltalende utevær gir desto bedre anledning til å ta "turer" rundt på nettet og bli litt ekstra på favorittsteder. April skal visst bli den store quiltemåneden (som om ikke årsmøtehelgen var "stort" nok i mars):

Whip ups Kate har gitt ut en bok om miniquilts og har derfor erklært april for måneden med fokus på miniquilts.

Sew, mama sew! arrangerer quiltemåned, ver. 2, og vil både viser fram quilter og dele med seg av teknikker og kunnskap.

Jeg er sikker på at disse dyktige bloggene vil ta oss med på mye spennende innefor quilteverden i april.

Jobben tar også meg med på en spennende reise i slutten av april, - Open European Quilt Championships 2010 holder til i Veldhoven i Nederland 29. april - 2. mai. Etter besøket i Birmingham til "Festival of Quilts" har jeg passelig med småfugler i magen og skal ha norske quilter i kofferten. Ikke bare det, men mor og far reiser også en kort tur for å besøke venner som bor rett ved Veldhoven. Damene skal ha med seg quiltefesten, så klart!

flere turhint i disse påsketider:
* turvettregler hos Petunia
* byvettregler og tønsbergtur hos Beate
* turkategorien hos  lise :: skikkelig motiverende
* turistforeningen :: kommunetopper for tønsberg og omegn (lise-inspirasjon)

8 kommentarer:

 1. Ser det er flere som er tidlig oppe her ja. Quiltemåned - hm - ja det hadde vært noe, men ser ut som det bllir bunadsmåned i hvert fall noen dager til

  SvarSlett
 2. Er det ikke finvær hos dere - da skal jeg sende noen solstråler til dere, her er det skyfritt og vakkert☼ Så spennende april blir for deg, da!

  SvarSlett
 3. Rigtig dejlig tolkning. God påske :-)

  SvarSlett
 4. Å vandre rundt på nettet, er også en måte å bevege seg på:) Og med alle de fine nettsidene, så er det lett å bli i godt humør.
  Vi har ikke vært så aktive i påsken vi heller, men litt tur er det da blitt.
  Jeg tror jeg vet hva som er litt av problemet på pc'n min - det som ikke ligger hos Blogger. Jeg har en gammel Office pakke fra 2002 tror jeg - og den blir det ikke kjørt oppgraderinger på mer. Jeg har problemer med mailen og word og får feilmeldinger om at programvaren ikke er som den skal og blir bedt om å søke Microsft for oppdateringer, mend er får jeg beskjed om at programvaren er for gammel og problemet ikke kan løses.
  Det er jo bare til å fjerne hele greien. Må bare notere meg viktige mailadresser osv.
  Men mitt spørsmål til deg er da om du vet om Live Writer vil virke til tross for at jeg ikke har word på maskinen mer. Jeg har nyere utgave av Office liggnde, men hadde tenkt å spare siste bruker på den til ny maskin (Noen som ser ut som kan ta sin tid).
  Å blogge uten Live writer vil jeg se på som et skritt tilbake til steinalderen:)

  SvarSlett
 5. Det har faktisk blitt litt turgåing her. Fredagen valgte jeg riktignok tredemølla, for å kunne stoppe om gnagsårene protesterte. Men det ble en god tur. I dag velger jeg nok likedan, for vinden er av det virkelig kvasse slaget.
  Blir herlig med tur til Nederland, og bloggvandring får vi vel aldri nok av.

  SvarSlett
 6. Turer på nettet er fint når været ikke viser seg fra sin beste side :)

  Kos deg med quilting denne måneden,
  God Påske videre!

  SvarSlett
 7. En trenger ikke å være sur på nett-turer heller ;OD
  Ha en fortsatt fin (nett-tur)påske

  SvarSlett
 8. Ser ut som du har en flott tur selv om den var innvendig og på nett. Mange fint man kan finne der også.

  SvarSlett