20. juni 2010

fot{o}-vinner :: winner

heart :: hjerte

Da er status gjort opp. 7 av dere som har vært med på nordiske føtter denne uka, ble med i trekningen: Bea, Tittei, Elis-A, Marit, Laila S, Eli Kristin og Solveig. Dere fikk nummer i stigende rekkefølge (Bea =1 og Solveig =7) og så brukte jeg random.org til å hjelpe meg.

random

Det ble deg, Eli Kristin!

Som takk for følget kan du da velge deg en av sakene fra dette innlegget.
Hurra!

“Feet, what do I need you for when I have wings to fly?”
                                                                          -Frida Kahlo

6 kommentarer:

 1. Grattis, Eva Kristin og takk for moroa, Merete!

  SvarSlett
 2. Gratulerer til den heldige vinneren!! :D

  SvarSlett
 3. Gratulerer til vinneren. Fikk ikke blitt med på nordiske føtter allikevel, starten glapp litt for meg. Men neste gang, det er et veldig fint tiltak. Masse hilsen Turid

  SvarSlett
 4. Gratulerer til vinneren, og tusen takk for hyggelig uke til deg Merete og alle dere andre som har deltatt, eller bare "tittet" på føtter :o)

  SvarSlett
 5. Heisann Merethe! Tusen takk - så kjekt å bli trukket ut :D Artig utfordring det der!!!

  SvarSlett
 6. Hei Merethe!

  Det er alltid en fryd å stikke innom deg. Du skriver så godt, du har så fine bilder og du kommer med mange tips om blogging.

  Nå sitter jeg på jobb og her har vi kun internett explorer. I min blogg fører det til at alt bortsett fra headeren høyrejusteres, i din blogg detter venstrekolonnen nedenfor hovedkolonnen og høyrekolonnen. Jeg tenkte tipse deg om det - sånn at jeg kan stjele din løsning dersom du velger å gjøre noe med det. Til nå tenker jeg at å ignorere IE er en god løsning... tihi :)

  Ha en riktig god sommer!

  SvarSlett