21. juli 2010

pust :: breathe

Jeg valgte å fortelle at jeg tar kurset på wishstudio, bija to bloom.

breathe :: pust

En del hver uke går ut på å meditere. Finne ro. Finne pusten. La tanker komme seilende, men sende dem videre uten å henge seg opp i hva de er. Puste.
Inn og ut.

Det skal ikke være vanskelig å fikse det sjøl. Sittende. I stillhet. Konsentrere seg om pusten.

Men jeg finner det lettere, akkurat nå, å få hjelp av de ledene podcastene (lydfilene) som følger med kurset.

Det ene tipset, via twitter, var å samle seg, puste og finne ro rett før man skulle starte på et kreativt arbeid. Bare noen få minutter og ikke 20 minutter eller en halv time.

image

Til min store glede har kreativiteten flommet disse to ukene. Mange tanker komme mens jeg er i gang med å sy, tegne, skrive (morgen-notatene til Julia Cameron og kanskje framtidige bloggposter?) og i vandringen på nett og i bøker.

Hurra!

ps. Det er alltid litt skummelt å la andre (dere) få komme litt mer på innsiden. Men nå har jeg tatt mot til meg, – kanskje det er litt inspirasjon der for flere kreative vandrere?

2 kommentarer:

  1. Du har rett - noen minutters fokus kan gjøre stor forskjell. Flott at du deler!

    SvarSlett
  2. Det er faktisk veldig hyggelig å bli sluppet litt innafor, og det gir inspirasjon og kanskje lyst til å prøve noe sånt selv. Jeg har kjempelyst til å gjøre masse forskjellige kreative ting på en gang, men blir en smule virrete....... Kanskje egentlig burde satt meg ned å trukket pusten dypt istedenfor....... Den sorte kjolen ble veldig fin!! Og veska gjør det til en helhet..... Jeg har også kjøpt den boka, men foreløpig ikke fått sydd noe. Hisen AnneKari

    SvarSlett