20. januar 2011

månejakt :: moon hunting

Er du klar over at fullmånen stod på nattehimlen for en dag eller to siden?

full moon :: fullmåne

Jeg har jo fått så fin kalender, og der står fullmånedagennatten helt tydelig inntegnet. Tanken var å vandre ut med kameraet for å fange månen på nattehimmelen. Det skjedde ikke.

Heller ikke natten deretter.

Heldigvis står månen stadig på nattehimmelen, og om en bare myser litt og tåkelegger omkretsen, kan man innbille seg at månen i går natt fortsatt var full som en bowlingkule.

(for de som lurer, så er jeg ekstremt fasinert av iphonen og kameratillegget hipstamatic med dream canavas som filmrullvalg)

out walking :: ute på tur

Fortsatt er det føtter i fokus. Her om dagen fikk jeg sløyfene kommentert. Leker støvlene dine fortsatt at det er jul, eller?

Ja, de gjør det, tenk.

I hvert fall skal de få gi meg rød juleglede litt lengre utpå nyåret. Jeg har nemlig ikke bestemt meg for hvilken farge jeg skal bytte til.

3 kommentarer:

 1. Jeg fikk med meg fullmånen fordi min svigrinne skrev om det på facebook:-)). Det var flott, også var det kaldt og klart vær som det ofte er når det er fullmåne.

  SvarSlett
 2. Det var en fantastisk måne!! Tidligere har jeg prøvd å fange den med kamera, men ikke fått det til.Så denne gangen fikk den bare henge som en stor gul ost....... Hva med vårgrønne sløyfer?? AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Den flotte månen lyser på den ene siden av veien TIL jobbom morgenen, og på den andre siden om kvelden - flott! Den lyser så fint.
  Jeg så mannen i månen også, jeg ;-)
  Flott blir det, med lysegrønne sløyfer - håpet er lysegrønt! - Håpet om en fantastisk fin vår!

  SvarSlett