27. november 2011

julekaffe :: x-mas coffee

Julekaffen er i hus: Starbucks Christmas blend.

x-mas + starbucks coffee

Presskannemalt, servert i stor og god kopp:
Smaker litt hardt brent, - kan jo si at det nærmer seg mer typen americano, kanskje?

Jeg har endelig skjønt at når det ikke er en Starbucks i utlandet, så er det nok amerikanotype-kaffen smaksløkene mine er på jakt etter.
Ikke helt som norsk evergood filtermalt.

x-mas + starbucks coffee

Nå er den gode nyheten at Starbucks kommer til Norge, og faktisk, - på motsatt side av Peppes Pizza, undertrappa og sannsynligvis sammen med en bokhandel (ark?), skal de åpne snart.x-mas + starbucks coffee

Siden familien kjenner meg, vil jeg nok ikke bli sett på som -gal- om jeg tar toget fra Tønsberg og til Gardemoen for en god kopp kaffe.

Eller?

2 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg, nå blir besøkene til Gardermoen enda bedre.

  Men - jeg må faktisk anbefale en del annen, god kaffe. I Trondheim og Bergen finnes Dromedar og de har noen fantastiske kaffeblandinger. En del andre kaffebarer importerer også egen kaffe og der er det mye yummy. Kaffe-og-tehuset i Trondheim er også en vinner. Tilsvarende finnes kanskje nær deg også?

  God kaffekos!

  SvarSlett
 2. Hi Marete

  I love Starbucks coffee too and Christmas blend means it must be Christmas time. I have a holiday shopping ritual where my friend and I have to get a Starbucks eggnog latte. Do you have those where you are? I hope you are well!

  Diane

  SvarSlett