16. mars 2012

bergen er byen, laget er NQF

Ja, for nå er det bare forbundet, årsmøtehelg, venner og kjente som står i fokus.

Først ladet jeg opp med litt god lektyre, - best å finne den rette stemningen.

magazine

Tidlig onsdag pakket jeg meg inn på toget og fikk kapret et fly til Bergen;- godt å ha spart noen penger på forhånd.

flight

Og vips kunne jeg vandre bortover gangen i sjette etasje og finne rommet mitt på Hotel Norge på Ole Bulls plass. Nede i resepsjonen hang det portretter tegnet av Pedro, og i gangen henger det diverse trykk og bilder av kjente og ukjente kreative folk.

print

Men når utstillingene åpner lørdag, etter årsmøtet, håper jeg å få sett kunstverk som er nærmere min favorittsyssel, - quilter som både er små og store, som har farger eller er mer dempede, med små biter og store biter, håndsøm og maskinsøm.

Innimellom skal jeg rekke å være med på en god middag eller to, få med meg så mange av foredragene som mulig, delta på et par av forumene og sikkerte bruke noen penger i butikkene som er her.

Aller, aller mest gleder jeg meg til å treffe kjente. Hilse på og ta et prat, for det kan være lenge siden sist. Og er jeg heldig, så blir jeg kjent med nye quiltere også.
Kanskje nye bloggere også?  Jeg skal på bloggforum på lørdag.

Er du i byen i helgen, så ta en tur innom, - stedet er Norsk Quilteforbunds årsmøtehelg på Radisson Blu Hotel Norge i Bergen.

NQFs blogg-knapp * NQFs hjemmeside

6 kommentarer:

 1. Eg skal ein tur lørdag. Skal også på blogtreff . skal bli kjekt å treffe "kjente". Ha ei super helg. Klem Jofrid

  SvarSlett
 2. Jaja, så får jeg sitte her da, når jeg er så dum at jeg ikke melder meg på.. Det kjennes i sjela at jeg har valgt å bli hjemme når ALLE jeg kjenner ska te Bergen, ska te Bergen med det samme, der har de det som fisken i vanne, vått og kaldt og breiflabb overalt! Kos deg! Og så får JEG surfe rundt på bloggene herifra..

  SvarSlett
 3. Hei!! Ja hadde ikke vært for at jeg "dessverre" må i et bryllup på lørdag, ville jeg gjrene ha vært i Bergen!! Men det har bare vært å innse at det blir neste år.......Ha det gøy!! AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Her er en til som følger med fra sidelinja! Denne gangen var det altså bare ikke min tur til å dra på Årsmøtet...sukk...
  Kos deg masse!
  Gleder meg til å få se bilder fra konkurranse og utstilling :-)

  SvarSlett
 5. Heia NQF i Bergen,hadde supre 2 dager;flott utstilling,foredrag + mye spennende overalt. Ha en super søndag;jeg måtte dra :-(
  Fint med blogger forum;jeg skulle vel hatt en halv button fordi jeg reklamerte jo litt da!! :-)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for ei kjempetrivelig helg! Gleder meg til neste quilteblad;) Og min interesse for blogger er takket være deg og en artikkel om blogging i Norsk Husflid for ganske lenge siden. Da ble jeg nysgjerrig, og har fulgt deg siden;) 1. januar startet jeg selv;) Så tusen takk for at du vekte min interesse!

  SvarSlett