1. desember 2012

nedtelling :: count down

Eller er det riktigere å si opptelling?

Vi starter på 1 og teller til 24, men hva gjør du? Teller du ned eller opp til jul?

Tradisjonen tro er det flaxkalender og freia melkesjokolade som hjelper oss å telle. Mest flax på mor, og mer sjokolade på de ikke-så-små-lenger-ungene.I år var kalenderen skikkelig vanskelig å fotografere i lampelys. Sjokoladen derimot, oppførte seg pent under hele fotoseansen.

Apropo lys: I morgen kan det bli litt lysere i mørket. Det kommer ann på om jeg husker hvor vi ryddet bort advents-stakene etter opp-pussing i våres.

insp

* innlegg med mange selvgjorte kalendere

3 kommentarer:

 1. Her teller vi NED til jul... merkelig, igrunnen.
  I morgen skal jeg 'jakte' på adventsduk- og lysestaken. Kanskje har noen av lysene fra i fjor overlevd - har ikke husket å kjøpe lilla lys i år, enda. Takk for påminnelsen ;-)

  SvarSlett
 2. Jeg teller ikke, der går grensen. Jeg bare sørger for å være så forberedt at jeg har tid til å lene meg tilbake og nyte. Søndagen skal brukes i MELETS tegn, og litt håndsøm innimellom.. God adventstid!

  SvarSlett
 3. Vi teller jo egentlig ned, og da er det i grunnen rart at vi ikke får begynne på 24. Takk for hyggelig svar på bloggen min. Jeg fant faktisk ringene i går kveld, så idag skal jeg prøve metoden med å få hull i en tykk gryteklut. Turte ikke å begynne igår kveld, i frykt for å vekke naboer i mils omkrets. Ha en koselig adventssøndag.

  SvarSlett