26. februar 2013

sort og hvitt :: black 'n white

Det nærmer seg slutten på februar og 30 dager med stempler.

Planen var å teste ut alle fire stemplene, men så ble jeg så opphengt i firkanter med prikker i og trykket i vei.

Jeg har ikke laget et stempel hver dag, men gjort som det står i boka, at man kan også lage dem i bolker sånn på seks og seks om gangen. Det passet meg bedre, for da kunne jeg forfølge et tema mens jeg satt og var inspirert.

Et stempel er liksom ikke helt ferdig før det er testet ut. Jeg kunne selvsagt ha testet dem ut på papir, men det er noe eget med stoff.

Nå ligger det tre plexiglassbiter igjen, og jeg tror jeg har klart for meg hva det skal bli av motiv på dem også. Litt rart å tenke på at for litt mer enn en måned siden var det bare plexiglassplater fra glassmesteren. Nå har jeg mange gode meditative stunder med trykk og tekstil foran meg. Kanskje for flere år, til og med?

 

2 kommentarer:

  1. Så spennende med alle de forskjellige formene du har klippet ut for å ha som stempler. Blir inspirert til å prøve mere selv en dag. Du inspirerer meg.......... Ha en fin dag

    SvarSlett
  2. Så spennende. Jeg må visst bla litt i bloggen din, for jeg har ramlet ut av alt som er. Det er morsomt å prøve ut nye ting. Venter spent på resultatet... Ha en kreativ onsdag!

    SvarSlett