21. februar 2013

symaskin :: sew machine

Her kom ny symaskin i hus.

Etter litt mye surfing rundt på diverse sider med symaskinmodeller, begynte jeg, av alle ting, å forelske meg i farger og dekor. Det er rart hva som blir avgjørende når det sømtekniske og prisen er klarert og ute av bildet.

To alternativer: Jubileumsutgaven til Janome og den lille sorte til Bernina. Joda, de hadde begge vært på markedet en stund. Var vel derfor jeg ikke kunne glemme dem heller.

Pfaffen min er jeg utrolig glad i fornøyd med. Fortsatt favoritten, men lite ønskelig å låne bort til barn. Reise herpet den forrige Pfaff-favoritten, den gode gamle kjære, så jeg er litt betenkt når vennen Pfaff må bli med på reise.

Janome'n var helt ut. Tilsvarende modell, men da selvsagt uten rødt blomsterdekor, var lett å få tak på. Jeg vil ha deko-o-or, sa barnet i magen.

Den sorte til Bernina var ikke trukket tilbake eller utsolgt. Hurra! Full klaff på et Oslo-nummer. For jeg ville ha den idag (barnet igjen). Heldige meg så skulle jeg akkurat den dagen til Oslo, og Sømsenteret i Akersgaten fikk besøk. Trillekoffert er grei å ha med, både på tog og trikk.

Symaskinen er kjøpt med tanke på barn og kanskje reiser. Begge de store barna gledet seg over å få bruke symaskinen. Denne symaskin-nåleputen sydde datteren på over tyve for godt 15 år siden, - hun som fikk egen maskin for to år siden. Nå er det nye generasjoners tur.

Marskinen er innkjørt og tilfredstiller behovene så lang. Navn har hun også fått: Bella Bernette Bernina.

6 kommentarer:

 1. Hei! Gratulerer med ny symaskin!! Stilig med sort!! Egentlig rart det ikke er mer farger og pynt på disse maskinene!? Min første Husquarna tror jeg var orange. Håper den vil gi deg mange hyggelige sytimer..... Annek:-)

  SvarSlett
 2. Aha, en liten nett symarkin som er enkel og frakte :)
  Kos deg masse med sømmene som kommer frem ..

  SvarSlett
 3. Tillykke med Bella - hun er smuk ;-)

  SvarSlett
 4. Enig med deg, denne er lekker! I tillegg er Bernina en fantastisk god symaskin:)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med din flotte lille BBB. Håper dere vil trives i lag.

  SvarSlett
 6. Gratulere med flott ny maskin, den kommer til å gi masse kreativ glede. Ha en flott helg. Snakkes til tirsdag.

  SvarSlett