5. desember 2008

husarbeid :: housework

De som kjenner meg, vet at jeg ikke svinger klut og kost i hver krok hver dag. De vet også at jeg liker husarbeid og klut og kost i dag, etter mange, mange år med FlyLady-vasking, – men det er en annen historie.

Omtrent en sånn historie som meet me at mikes :. pipa forteller om, – den nye formen for vask-belønning-få unna dagens husarbeid- metode?
Det er utrolig så mye en får gjort når det venter en snutt av en film/ tv-show der på skjermen (og til en tid jeg vil). Og så kan en jo kanskje strikke-sy litt mens en ser/ følger med på skjermen i belønningspausene? Dobbel belønning?

Dog, nå som det er “to” hjem jeg bor i (Mannens og mitt) så mister jeg litt oversikten til tider. Ikke rart jeg fant dette sannhetskornet i dagens konvolutt:

advent :: beate #5b

Da var det godt at det kom fra en god venn, og at jeg i neste konvolutt-pose-pakke fant sjokolade jeg kunne dele med en venn.

advent :: elisabeth #5a

ps. Det merkelig er at jeg hadde våknet med “flyttesjau” i hodet fordi hylle-soverom-løsningen kom klart til meg, – en situasjon som har plaget meg fordi jeg opplever syrommet mitt som “rotete”. Og at jeg hadde besøk av en Beate akkurat da jeg fant kortet fra Elisabeth.

Just small notes about todays card worked in mysterious ways and met my thoughts about getting de-cluttered at a part of my home I’ve longed for to get done for so long, and that I had a friend over at the moment I opened the card with a chocolate I could share with a friend.
And housework done the
flylady-way and the meet me at mikes-way.

1 kommentar:

  1. Heldige meg som tilfeldigvis var innom og fikk dele sjokolade med deg:-) (Og en takk til Elisabeth Augusta som sendte den til Merete)

    SvarSlett