18. januar 2009

sytreff :: sew together

Å reise på tur til Elverum og tro at vinteren er som her i Tønsberg siste uka, det er passelig dumt.

Men å reise og tro, håpe på og glede seg til å treffe gamle og nye bekjente, det var ikke dumt!

Sydamer med stor quilteinteresse, er noe for seg sjøl: Særinger som liker å holde på alene, men som er supersosiale bare vi får kommet oss ut med sytøy (og symaskiner) i veska.

Nydelig mat ble servert hos MayBritt, og jeg skal, fra bånn av hjertet, takke for meget hyggelig innkvartering og oppvarting der.

Lørdag var vi en god gjeng som troppet opp med mye humør, syglede, stoffer og blokker i kofferter og/eller vesker, og med stor, stor sylyst.
Her kan anes stor aktivitet rundt “blogger”-bordet: Hanne, Bjørg og Lise samt Anne Ida (som her allerede quilter på teppet hun sydde med disse bytteblokkene).

blogger's table :: blogger'nes sybord?

Jeg ruger på flere ord fra “Tepper som varmer” – aksjonen hos Elverum Quiltelag, men de må få modne litt til. I mellomtiden kan du kose seg med bilder hos May Britt og disse bloggerne.

I went to Elverum this weekend to join the ladies who wanted to sew quilts for children with cancer at two hospitals in Oslo (or children at other local hospitals that are visited by children long term diseases), a project adopted by the NQF (the Norwegian Quilt Guild’s assosiation). 
Saturday was the big day, and at the photo you can see a couple of very buzy bloggers at it.

The Elverum Quilt Guild and May Britt did a great job, and I’m very tankful for the invitation.

3 kommentarer:

  1. Det er alltid kjekt og inspirerende og møte quiltevenner. Det gir inspirasjon og mye glede. Ser ut til at dere er en kjekk gjeng:0)

    SvarSlett
  2. Vi hadde en kjempekoselig helg. Det var så hyggelig å ha deg på besøk. Kom gjerne tilbake :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk for en hyggelig og inspirerende helg Merete. Gleder meg til å lære mer bloggdata av deg når du kommer. Og jeg mente det jeg sa. Hva med dette som kurs neste årsmøte.....

    SvarSlett